En danse højskole med flere kreative linjer samt lydteknik som sidefag

Handel & Erhverv

Er du interesseret i at begynde på en højskole, hvor du kan få udfoldet dine mere kreative sider, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her musikogteater.dk hvor Musik og Teaterhøjskolen giver dig indblik i deres virke som bl.a. danse højskole og højskole med lydteknik som linjefag.

Danse højskole med flere kreative linjer

Klikker du ind på deres hjemmeside, kan du hurtigt skabe dig et godt overblik over deres store udvalg af kreative linjer. Musik og Teaterhøjskolen tilbyder et rigt udvalg af kreative linjefag såsom dans, teater og musik. Er fx på udkig efter en danse højskole, er du kommet til det helt rigtige sted ved at tage et kig på deres hjemmeside. Som en anerkendt danse højskole tilbyder de mange forskellige danseretninger i deres undervisning, såsom moderne dans, improvisation, koreografi, partering og soloundervisning. Du vil derfor få rig mulighed for at danse, hvis du melder dig til deres danse højskole. Har du nogle spørgsmål til deres linjefag, er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen.

Lydteknik som linjefag

Er du mere interesseret i at finde en højskole der har lydteknik som linjefag, er deres højskole stadig super relevant for dig. De er nemlig også en højskole med lydteknik som linjefag. Lydteknik som linjefag på deres højskole indeholder bl.a. produktion af lyd og musik, hvor der bliver undervist i de grundlæggende indspilningsteknikker samt i nogle musikproduktionsprogrammer. På deres lydteknik sidefag vil du derfor blive rustet til selv at arbejde og producere lyd og musik.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, hvor du både kan læse mere om deres linjer samt finde deres kontaktoplysninger hvis du skulle have brug for at kontakte dem.