Alternative investeringer og risikovurdering – En artikel om crowdlending

Handel & Erhverv

Når man skal til at investere en sum penge, så er der en del valg, som skal træffes. Crowdton og deres platform til crowdlending er en ny mulighed i Danmark til folk med forskellige risikovilligheder. Få dine penge til at vokse, og modtag et stabilt afkast. Investér alternativt i grøn energi på www.crowdton.com.

Info om alternative investeringer hos Crowdton

Nogle investeringsprodukter kræver en dyb ekspertise for at have en god chance for et afkast. Heldigvis så eksisterer der også alternative investeringer til dem, som ønsker et godt afkast, men som hellere vil bruge tiden på at bage kage med datteren, gå i byen med veninderne eller tage på kanotur med kammeraterne. Crowdlending på crowdton.com er sådan en mulighed, og en glimrende én af slagsen til dem, der søger efter alternative investeringer uden at være tidskrævende. Man investerer nemlig i solcelleparker. Sammen med andre helt almindelige danskere udlåner man penge til diverse projekter. Nu er det pludseligt dig, der står og tjener positivt på renterne, i modsætning til når vi går ned i vores egen bank for at låne. Alternative investeringer i bæredygtige energikilder som solceller er også en måde at stemme med din pengepung – en stemme for en lysere fremtid.

Risikovurdering ved crowdlending

Der vil selvfølgelig altid være en risiko forbundet med investeringer, men der er i dag nogle gode værktøjer, der gør risikovurdering lidt nemmere for den private person. Crowdlending til solcelleparker hos Crowdton ligger lidt højere end statsobligationer, men med en markant lavere risiko end aktier. Hvis du vil blive klogere på risici ved crowdlending til de bæredygtige energiprojekter, så besøg crowdton.com. De har lavet nogle visuelt tiltalende videoer og skrevet en række informative tekster om risikovurdering, risici ved investering og andre relevante emner til den potentielle nye crowdlender.

Mange danskere efterspørger alternative investeringer, men selv inden for denne kategori er der flere muligheder, end mange kan holde styr på. Crowdlending til at opføre solcelleparker hos investeringsplatformen her er et godt sted at starte og med en sund risikovurdering.