Beboelsesvogne og pavilloner til efterskole, kontor m.v. på focusmoduler.dk

Børn & Unge

FOCUS Moduler A/S tilbyder moduler til alle behov. Den danske virksomhed er f.eks. specialist i pavilloner til efterskole, men også beboelsesvogne til midlertidig eller permanent benyttelse. Kig også på løsningerne inden for modulhuse og skurvogne via focusmoduler.dk, som tilbyder salg og udlejning, nyt samt brugt.

Pavilloner til efterskole – Se en case på www.focusmoduler.dk

Hos FOCUS Moduler A/S har de tidligere været inde over et unikt koncept til efterskole, der består af flere pavilloner. Denne 200 kvadratmeter løsning kan måske også benyttes til dit projekt på efterskolen? Firmaet skræddersyer naturligvis efter jeres behov. Det er ikke kun til efterskoler, de leverer pavilloner til. De kan også hjælpe med moduler til vuggestuer, folkeskoler, privatskoler samt handelsskoler og gymnasier. Deres pavilloner til efterskole, højskole osv. er alle udarbejdet med omhu og klar til at tage i brug med det samme. De er udstyret med de ønskede faciliteter og tilslutninger – alle fordelene ved almindeligt byggeri, men en langt hurtigere løsning. Det kan også ofte være billigere med pavilloner til efterskolen, end det er med komplet nybyggeri. Hvis du ønsker mere info, så klik ind på www.focusmoduler.dk. De sidder klar ved telefonen til at guide dig i forhold til modulbyggeri og modulpavilloner.

Bestil en beboelsesvogn med alle dine ønskede faciliteter

Hos FOCUS Moduler A/S står de også for beboelsesvogne. Kigger du efter en beboelsesvogn til genhusning? Skal den benyttes til permanent ophold, eller er det blot til midlertidig beboelse? Ønsker du f.eks. at leje en beboelsesvogn i forbindelse med dit nybyggeri, eller er du mest interesseret i at købe? Du finder nye og brugte beboelsesmoduler i sublim kvalitet og med mulighed for at opfylde individuelle præferencer. Læs mere om beboelsesvogne online på focusmoduler.dk, og bestil hos en dansk virksomhed med speciale i totalentreprise og mange årtiers erfaringer i denne branche.

Find info om beboelsesvogne og pavilloner til efterskoler, tekniske skoler osv. på focusmoduler.dk, der også tilbyder skurvogne, modulhuse (til sommerhus, kolonihavehus etc.) og mange andre løsninger online. Vælg selv, om det skal være nyt eller brugt.