Bliv klar til dit næste strikkeprojekt med strikkepinde og Peruvian Highland Wool

Hobby

Hos Maskefabrikken finder du alt, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt, og på deres hjemmeside bliver du altid mødt med personlig service og vejledning, der hjælper dig til at finde ikke blot den rigtige garntype, men også det rigtige værktøj.

Køb nye strikkepinde

Når du handler hos Maskefabrikken, har du gode muligheder for at gøre en god handel, hvis du er på udkig efter et nyt sæt strikkepinde. I deres sortiment finder du nemlig et bredt udvalg af strikkepinde i topkvalitet fra mærker som Addi og Pony til skarpe priser. Alle pindende er designet med henblik på at give dig den bedste strikkeoplevelse, men særligt Addi Lace-serien er manges favorit, når det kommer til strikkepinde. Det flotte design og det lækre materiale er desuden en skøn bonus, som du kan tage et kig på inde på maskefabrikken.dk, hvor du også kan læse mere om fordelene ved de forskellige strikkepindetyper og -sæt.

Peruvian Highland Wool

For at opnå det bedst mulige slutprodukt får du via nedenstående link desuden også præsenteret et udvalg af garn lavet af Peruvian Highland Wool. Denne garntype egner sig glimrende til begyndere, da det er nemt at arbejde med og få jævnt, men kan selvfølgelig bruges af alle, der sætter pris på et materiale, der selv bidrager til det bedste resultat. Garnet er klassisk 4-trådet kamgarnspundet uldgarn, der findes i en række forskellige farver, der kommer rigtig godt til udtryk ved snoninger og flergarvestrik. Tag selv et kig på de mange forskellige farver, der fås hos Maskefabrikken, og se om du ikke kan finde noget, der matcher både dit projekt og din stil.

Mulighederne er dermed mange, når du handler hos Maskefabrikken. Så klik selv ind på Maskefabrikken.dk og gå på opdagelse i det store udvalg af garn, farver og inspirerende opskrifter, der er designet og udviklet med henblik på at give dig det bedst mulige slutprodukt.