Conform, Hästens og mange andre stærke mærker hos ILVA Max Jessen Terndrup

Interiør

ILVA Max Jessen Terndrup er eksperter i møbler og fører et af landets bredeste udvalg af kvalitetsbrands. Her kigger vi på et udpluk af møbler og senge fra Hästens og Conform.

Conform-lænestole inkl. fodskammel for maksimalt velvære

Conform er kendt for lænestole i bedste kvalitet, og deres behagelige designstole findes rundt omkring hos diverse livsnydere her i Danmark. For de fleste vil det give mening at bestille en af Conform-lænestolene med fodskammel. Alternativt, finder du de veldesignede, komfortable chaiselongstole fra mærket. Mærket er dog ikke dansk, men fra vores naboer i Sverige. Det blev grundlagt i Holsbybrunn, hvor det skandinaviske håndværk fra dag 1 satte rammerne. En af de ting, som de har formået, er at kombinere komfort og design på lige niveau – noget, som de færreste kan matche. Det funktionelle og stilfulde går hånd i hånd, som vi forventer af ægte nordisk design. Conform har også udviklet en række sideborde, der passer perfekt til stolene. På max-jessen.dk finder du både Conform lænestole, sideborde og andre møbler fra mærket.

Hästens-sengen – En tidløs klassiker

Hästens kræver selvfølgelig ikke en nærmere introduktion, da det svenske mærke er verdenskendt for deres formidable senge med de ikoniske blå og hvide tern. Hos ILVA Max Jessen Terndrup forhandles bl.a. Hästens-senge, -madrasser og -dobbeltdyner. Køb også pudebetræk i satin, der passer perfekt til din nye Hästens-seng. Kvaliteten er på et helt andet niveau end konkurrenterne. Gør noget seriøst for din søvn og dit liv. En ægte Hästens-seng er en investering i dit velvære og dit liv. Din fremtidige person kommer til at takke dig for at tage beslutningen.

Mærkerne Conform og Hästens udgør blot en brøkdel af kataloget, selvom www.max-jessen.dk fører et omfattende udvalg fra begge mærker. Du kommer måske også til at være interesseret i Natuzzi, Carpe Diem, FDB og Nielaus. Forhandleren fra Terndrup leverer til hele landet, også når det kommer til sofaborde, daybeds, tæpper og andet i møbler til huset.