CS Citystilladser byder på facadestillads i Aarhus

Handel & Erhverv

Hos CS Citystilladser er et stillads ikke bare et stillads. Hvis du vælger en stilladsløsning hos CS Citystilladser får du nemlig altid en løsning, der er tilpasset dit projekt og dets behov. Denne virksomhed opstiller og vejleder derfor gerne dig om stillads i Aarhus eller andre steder rundt om i Jylland.

Få det rette stillads i Aarhus

CS Citystilladser har hjemme i både Ålborg og Højbjerg, hvorfra de betjener kunder rundt om i hele Jylland. Har du derfor behov for et stillads i Aarhus, klares dette nemt af professionelle medarbejdere hos netop denne virksomhed, der specialiserer sig i stilladsløsninger til enhver type af byggeprojekter. Et stillads i Aarhus er perfekt i forlængelse af større eller mindre byggerier, der kræver arbejdsplads udefra. Står du derfor med et projekt for hånden, der kræver stillads i Aarhus, er CS Citystilladser ikke længere væk end et klik ind på www.cs-citystilladser.dk. Deres professionelle medarbejdere arbejder altid målrettet, kreativt og med stort engagement for at kunne nå jeres fælles målsætninger, og for at kunne yde markedets bedste service. Et stillads i Aarhus, Ålborg eller resten af Jylland fra CS Citystilladser er derfor altid tilpasset den individuelle byggeopgave, og går altid i samspil med en sikkerhed, der er helt i top.

Arbejd sikkert på facaden med et facadestillads

Kræver dit byggeprojekt et facadestillads, er dette intet problem for CS Citystilladser. Et facadestillads er den mest almindelige stilladstype, og egner sig især til tagrenovering, malerarbejde, let facadearbejde, vinduesarbejde eller inspektionsopgaver. Hos CS Citystilladser er opstillingen af facadestilladser altid yderst fleksibel. Dette betyder, at et facadestillads altid kan tilpasses den specifikke opgave og opstilles i mange forskellige udformninger. Et facadestillads installeres for eksempel typisk med en afstand på 2 meter mellem de enkelte etager, men kan altid tilpasses tagfoden, skulle den pågældende bygning se anderledes ud. Facadestilladser fra CS Citystilladser er også fleksible fordi både el-hejs, skaktrør, facadenet og plastinddækning nemt kan monteres i forlængelse af konstruktionen. Dette betyder blandt andet, at håndværkerne slipper for dårlige rygge, samt at tabe-skader forhindres. Sikkerhed er derfor heller aldrig et problem med et facadestillads fra netop denne montør, og kan desuden forbedres med faldsikring såsom seler eller sikkerhedsudstyr efter behov. Dette anbefales ofte, da et sikkert arbejdsmiljø aldrig er noget man bør gå på kompromis med. Derfor har CS Citystilladser noget af markedets sikreste udstyr, der gør det muligt for dig og dine medarbejdere at færdes på facadestilladserne uden problem.

Læs mere om mulighederne for stillads i Aarhus eller resten af Jylland på www.cs-citystilladser.dk, og tag kontakt til deres erfarne kundeserviceteam allerede i dag!