DAB+ radioer og PS5 controllere billigt online

Handel & Erhverv

Der har været meget stor efterspørgsel på de nye PS5 konsoller, og mere end det har været muligt at producere. Derfor står nogle fans stadigvæk og mangler en model. Av-Cables.dk leverer tilbehør til PlayStation 5 som bl.a. controller, dock, kabel, skin og batteri. Du finder også rigtig god lyd online bl.a. i form af trådløse høretelefoner og DAB+ radioer.

Den er udkommet og forhandles nu hos Av-Cables.dk – Se PlayStation 5 controlleren

Ved første øjekast kan man se, der er sket noget nyt siden forgængeren. PlayStation 5 controlleren har fået et design overhaul og er nu et futuristisk mesterværk, som også matcher selve konsollen. Det er dog ikke kun det ydre, der er ændret. Når man zoomer ind på en Sony PlayStation 5 controller er det klart, at der er sket meget. Det, som stjal overskrifter, var i høj grad DualSense, der er en ny type haptisk feedback. I bund og grund sikrer det en meget bedre indlevelse. Med en PlayStation 5 controller og konsol kan du tage dine spileventyr op på næste niveau. Den er samtidig udstyret med større batteri, og den ligger fænomenalt i hænderne. Knapperne føles naturlige at trykke på, og det kan virkelig mærkes, at Sony har prøvet at løfte deres PS5 controller op en tak. Den skal simpelthen opleves. Køb en yderligere PlayStation 5 controller, og hav også mulighed for at spille sammen med gutterne eller veninderne, når de kommer på besøg.

Køb en DAB+ radio til fødselsdagsgave eller housewarming

Er du på udkig efter en flot DAB+ radio med god lyd, som du kan høre musik på eller et godt radioshow? Mange elsker at tænde den om morgenen for at høre nyhederne eller lidt hyggelig morgenradio, både om hverdagen og om weekenden, hvor man kan fordybe sig selv i programmet. Danmarks Radio har jo stadigvæk mange gode kanaler, der er værd at lytte til, også selvom man ikke kører i bil. DAB+ radioer er heldigvis billige på www.av-cables.dk. De egner sig til gave, f.eks. hvis man er inviteret til housewarming. Mangler du en unik fødselsdagsgave til kæresten? Så overvej at give dem en lækker DAB+ radio fra sortimentet af. Hos Av-Cables.dk kan du købe kombinerede FM og DAB+ radioer i stilfulde design, der kommer til at se godt ud i køkkenet eller på værelset.