DMS tilbyder truck eftersyn til gode priser og en gaffeltruck i høj kvalitet

Handel & Erhverv

Hvis du leder efter en god Hyundai gaffeltruck, så er det hos DMS du skal lede. De tilbyder også billigt truck eftersyn.

Gaffeltruck i smart design

DMS er eksperter i gaffeltrucks, palleløftere, løftevogne og sækkevogne. De har et bredt udvalg af maskiner til salg til gode priser, og er bl.a. eneimportør af Hyundai trucks, som er kendte for deres styrke, holdbarhed, brugervenlighed og prisvenlighed. Der er mange forskellige modeller til salg i butikken, hvor de både sælger gastrucks, dieseltrucks og eltrucks til gode priser. De udlejer også trucks og hvis du skal bruge en billig løsning, så hold øje med deres gode brugtmarked, hvor du kan finde en brugt gaffeltruck til en super pris. Alle maskiner der sælges eller udlejes står de 100% inde for, for de har eget værksted, hvor de yder gaffeltruck service, og alle de brugte maskiner er i tip top stand og har mange år forude. Hvis du skal bruge en truck, så får du landets bedste service hos Dansk Materiel Service, som er eksperter med mange års erfaring på deres område.

Truck eftersyn med højt serviceniveau

Hvis du har en truck, og du skal have kigget den efter, så har DMS også eget værksted, hvor de yder truck eftersyn og service til super gode priser. De er eksperter i Hyundai og har mange års erfaring med import, salg og reparationer af Hyundai trucks. De dygtige mekanikere har mange års erfaring med at yde effektiv service og truck eftersyn, og du vil få din gaffeltruck tilbage i tip top stand. Hvis du har flere trucks, så kan de lave gode tilbud og skræddersyede aftaler med dig og løbende service og truck eftersyn på dine maskiner. De har både afdelinger i Tune, Hobro og Frederikshavn, så uanset hvor i landet du befinder dig, så er der en afdeling relativt tæt på. Læs mere på hjemmesiden om de gode tilbud, og klik ind på deres brugtmarked for at se på de gode brugte trucks, som sælges til gode priser.