Drømmer du om at slippe børnene løs på de hvide pister i Norge?

Børn & Unge

Norge er et skønt sted at stå på ski, samt at hygge sig som familie. Her er skønne landskaber så langt øjet rækker, og udfordringer for både store og små, hvad angår alpin ski, langrend, snowboard eller en god kælketur. Stemningen og hyggen er i top i de norske fjelde, og der er garanti for smil, grin og en masse gode ferieminder sammen. Her kan i opleve kvalitetstid af højeste kaliber, og nyde en aktiv ferie sammen som familie – book eventuelt en skiferie i Hafjell via Norsk Rejsebureau.

På skiferie i Norge i et børnevenligt paradis

En af Norges mest familievenlige destinationer er en skiferie i Hafjell, som ligger godt gemt midt i Norge nær Lillehammer. På skiferie i Hafjell er der flere børnebakker, et legeland, varmestuer og en skiskole for de små. Her er børnene vilde med den utroligt lange kælkebakke, den varme kakao og de lune kanelboller. Børnene har mulighed for at blande leg og læring, samt at afprøve nye færdigheder i trygge omgivelser. Turen kan eventuelt undersøges nærmere via Norsk Rejsebureau.

Udfordringer og skønne oplevelser på skiferie i Hafjell

Skiferie i Hafjell er ikke kun et slaraffenland for de små. De voksne kan prøve kræfter med det lange og smukke langrendsløjperne, hvor man i et mere roligt tempo kan nyde Norges betagende natur. De voksne kan også forsøge sig med snowboarding, hvor der er hele tre områder med varieret terræn og god plads til at udfordre sig selv, eller lave en lille konkurrence mellem vennerne. Så uanset om du er til offroad pister, lange bløde bakker eller stejle hæsblæsende pister, så er der en bakke for dig på skiferie i Hafjell.

Tæt på hytter, hoteller og andre faciliteter

Det store resort, man oplever på skiferie i Hafjell, rummer mange forskellige muligheder for at få en rigtig hyggelig skiferie i Norge. Man kan både leje hytter, lejligheder, skønne hotelværelser samt besøge en restaurant, tage på shopping eller nyde en kold fadøl på en bar efter en lang dag på ski. I dette skønne og hyggelige område kan I sammen skabe minder for livet, hvor det uden tvivl ikke bliver svært at putte de små om aftenen. Her er der noget for enhver alder, uanset hvilket erfaringsniveau man ligger på. Så tag gerne hele familien med på skiferie i Hafjell i Norge og nyd en dejlig tur med bedsteforældre, børn og venner.