Dyrlægens Gård leverer både kosttilskud og Kalm til katte

Handel & Erhverv

Hos Dyrlægens Gård finder man lige nu et af landets bedste udvalg inden for produkter som kosttilskud til katte, bl.a. Kalm til katte. Kalm egner sig godt til situationer, hvor man ved, at ens kat har tendens til at blive stresset. Foruden Kalm til katte, finder du blandt andet også ArthroFlex Omega, Cystophan og Canosan som en del af kataloget med kosttilskud til katte lige nu, samt en række andre gode produkter i deres andre katte-relaterede produkter. Læs mere i butikken herunder.

Kosttilskud til katte inkl. Canosan, ArthroFlex og Cystophan

Der er ekstra mange gode kosttilskud til katte at vælge imellem, når man besøger www.dyrlaegensgaard.dk lige nu. Har din kat f.eks. problemer med bevægeapparatet, vil Canosan og ArthroFlex i mange tilfælde kunne afhjælpe disse. Til katte med irriteret blærevæg grundet stress, vil Cystophan ofte være et godt valg. Er det mere et generelt kosttilskud til din kat til hverdagsindtag du leder efter, vil Omega-3-6 olie være et oplagt valg. Præcist som det gælder med forhandleren generelt, leveres alle kosttilskud til katte i den bedste kvalitet, og bliver det aktuelt, så kan man naturligvis få gode råd og vedledning omkring valg af kosttilskud til katte eller hunde på hjemmesiden, hvis man er det mindste i tvivl om et eller andet.

Kalm til katte har en beroligende effekt

Op til nytårsaften, hvor der som regel lystigt bliver skudt fyrværkeri af, kender de fleste katteejere vist til at ens kat bliver angst over larmen. Her vil kalm til katte være en god måde at give katten lidt ro på nerverne. Kalm til katte har nemlig en naturligt beroligende effekt på både hunde og katte, og er helt sikkert at give til ens kat. Lige nu finder du Kalm til katte som en del af kataloget med kosttilskud til katte hos Dyrlægens Gård.