Få implementeret et ERP system af certificeret SuccessFactors konsulent

Handel & Erhverv

Hvis jeres virksomhed ikke allerede har et ERP system, så læs om 2BM her. De er certificerede SAP og SuccessFactors konsulenter.

Smart ERP system

Hvis din virksomhed ikke allerede har et ERP system implementeret, så er det måske på tide at gå fremtiden i møde. I en verden præget af hastige forandringer og Industri 4.0 kræver det meget omstillingsparathed af virksomhederne at fremtidssikre deres forretningsmodel. Et ERP system er et godt sted at starte, for det samler mange af virksomhedens forskellige processer som fx finansstyring, HR, materialestyring, salg, distribution, projektstyring og administrative opgaver i et samlet software system, som gør det overskueligt og let for virksomhedens forskellige afdelinger at snakke sammen. 2BM er autoriserede SAP konsulenter, som kan hjælpe jeres virksomhed med den store implementering. De analyserer jeres arbejdsprocesser, for at finde ud af, hvor der skal optimeres, digitaliseres og hvor der ikke skal. De har mange års erfaring med tilpasning af ERP systemer, for at skabe skræddersyede løsninger til forskellige slags virksomheder. Læs mere på 2bm.dk om deres forskellige services. De giver også gratis og uforpligtende S/4HANA workshops.

Certificeret SuccessFactors konsulent

2BM er også certificeret SuccessFactors konsulent og yder support. Det er en software som leverer håndgribelige forretningsresultater ved at drive tilpasninger i virksomheden og optimere medarbejdernes præstationer. Softwaren opbygger konkurrencefordele for jeres virksomhed ved at reducere medarbejderomsætningen med 15% og samtidig give 5% større produktivitet. Medarbejdere repræsenterer typisk 40-60% af driftsomkostningerne for et firma, men nogle gange leverer virksomhedernes talenter ikke de forventede resultater, men får problemer med at udmønte virksomhedens strategier. SuccessFactors er det mest anvendte software-as-a-service business software i verden og hjælper over 15 mio. brugere i 168 lande med at tilpasse arbejdsstyren til forretningsstrategien i alle faser af virksomhedens årshjul samt medarbejdernes ansættelsescyklus. Lad 2BM drive jeres SuccessFactors support inklusiv fejlstyring og releasestyring. Alle moduler er inkluderet i supporten. Hvis I gerne vil have større succes, større produktion, færre medarbejderomkostninger og meningsfyldte ansættelser, så er det en god software at kende til.