Find et malerlærred i den helt rette størrelse og fint gavepapir hos CCHobby

Hobby

CCHobby sælger mange forskellige slags hobbyartikler til kreative voksne, unge og børn. Læs om malerlærred og gavepapir her.

Super smart malerlærred

CCHobby har mange forskellige slags malerlærred, som du kan bruge hvis du har lyst til at prøve at male på lærred. Når man maler på lærred, bruger man ofte enten akryl eller oliemaling. Groft sagt siger man, at det er lettest med akrylmaling, og det er også mest almindeligt iblandt nybegyndere, men lærredet er det samme. Når du køber et malerlærred på www.cchobby.dk er det allerede grundet, og det behøver du altså ikke at tænke på: det er klar til brug. Når du maler med akrylmaling, så tørrer malingen hurtigt. Det er smart, for på den måde kan du male oven på dine lag kort tid efter, du har malet dem. Oliemaling tørrer langsomt, det tager dagevis og gør det svært at male videre ovenpå noget, man har malet og måske ikke synes så godt om uden at farverne blandes. Find et malerlærred i den helt rigtige størrelse på hjemmesiden og kom i gang.

Gavepapir i flotte farver

CCHobby har også et bredt udvalg af gavepapir og her er mange forskellige gode modeller at vælge imellem, som du helt sikkert vil synes godt om. De mange forskellige super flotte mønster og farver at vælge imellem, om du helt sikkert vil elske at pakke årets julegaver ind i. Det er smart at have noget gavepapir liggende derhjemme, for man ved aldrig hvornår man får lyst til at give en gave. Julen er selvfølgelig højsæson, men der er også fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og spontane små gaver. På hjemmesiden kan du finde enormt mange forskellige slags smukt gavepapir, som er smukt og spændende at pakke gaver ind i. Der er papir med print, med mønstre, med flotte farver, grøft, matteret, glat og tyndt og tykt. Find præcis de ruller, som du drømmer om til gode priser på siden, og hvis du mangler en gave at pakke ind i dit flotte papir, så kan du sikkert også finde den i udvalget.