Firmafrokost og catering til private og erhverv

Handel & Erhverv

Madkonceptet leverer mad ud af huset. Tilmeld firmaet en frokostordning i København, eller bestil catering til firmafester og private arrangementer i hovedstaden. Se alle mulighederne, priserne, retterne osv. på www.madkonceptet.dk, og bestil kvalitetsmad som diner transportable allerede i dag.

Københavns måske bedste catering til firmafester og privatfester

Madkonceptet leverer catering til privatfester og firmafester i hovedstaden. Lyder en masse små tapasanretninger som en god ide, eller ønsker du en traditionel 3 retters menu? Madkonceptet leverer catering til enhver lejlighed. Bestil også mad ud af huset til de store højtider – julefrokost, påskefrokost, nytårsaften og mange andre festligheder. Det er let at bestille lækker catering til firmafesten eller privatfesten hos Madkonceptet, som tilbyder unik diner transportable i hovedstaden, der er tilpasset kunders ønsker. Bestil fra et af Københavns bedste cateringfirmaer, som tilbyder mad ud af huset til gode priser i hele Hovedstadsområdet. Bestil catering til den helt store firmafest eller det private event som fødselsdag, konfirmation eller bryllup online, og nyd smagen af lækker mad uden alt besværet.

Frokostordning hos Madkonceptet. Tilmeld dit firma lækker frokost hver dag

Madkonceptet er især kendt for frokostordningen, som du kan læse mere om her eller på madkonceptet.dk. Den består af lækre retter, salater og tilbehør, der varierer fra dag til dag. Man kommer ikke til at køre død i firmafrokost fra Madkonceptet, der altid er varieret, lækker og nærende, så man har energi til dagens sidste timer på kontoret, fabrikken, eller hvor der ellers leveres ud til. Flere og flere virksomheder i København og andre danske byer har fået øjnene op for fordelen ved en frokostordning. Klik ind på www.madkonceptet.dk, og bestil lækker firmafrokost i KBH til gode priser, hvor der tages højde for medarbejdere med kostrestriktioner.

Madkonceptet tilbyder en glimrende frokostordning, der indeholder varierede lækkerier fra dag til dag. Bestil catering i København til privatfester og firmafester med muligheder som brunch, 3 retters menu og tapas. Læs mere om muligheden for diner transportable online på madkonceptet.dk.