Firmafrokost til de firmaer, der ønsker mad leveret til døren

Handel & Erhverv

Frokost+ tilbyder flere fordele ved deres frokostordning til firmaer. Vi vil prøve at kigge lidt på de forskellige gode aspekter, der er, og hvorfor du også bør overveje firmafrokost til din virksomhed. I Århus finder man denne cateringleverandør, men de tager også turen til Randers, Horsens, Skanderborg og andre østjyske store eller mindre store byer.

Frokostordning til firmaer med ambitioner – altid fornem kvalitet hos frokostplus.dk

Frokost+ giver dig flere fordele ved deres frokostordning til firmaer. Først handler det om fleksibilitet, fordi virksomhedslivet fra det ene firma til det andet kan være markant anderledes. Der skal selvfølgelig tages hånd om jeres individuelle krav. En anden fordel er den indbyggede variation, der er i buffeten. God mad kan også blive kedeligt, hvis man modtager det samme hele tiden. Variation er et kerneelement i en ordentlig frokostordning, så at alle i firmaet har lyst til at abonnere fortsat. Med en firma frokostordning fra Frokost+ er tilvalg også mulige. Det gælder bl.a. ekstra forplejning som hindbærsnitter og blåbær muffins. Hvis I ønsker kageordning, så varetager de gerne denne opgave for jer. De kan også tilbyde smørrebrød til de specielle arrangementer. Forskellige typer sandwich er også mulige at vælge til. I skal blot kontakte personalet for at få mere info om disse ekstraelementer, som varmt kan anbefales.

Firmafrokost Århus – Kvaliteten er langt over det normale niveau i byen

Kuvertprisen er ganske fornuftig hos Frokost+, der i øjeblikket tilbyder portionsanrettet frokost for 47 kroner per kuvert. Deres portionsanrettede diner transportable til erhvervsliv er særlig populær i disse tider. De leverer både portionsanrettet og buffetorienteret firmafrokost i Århus med et smil. De kører også ud til det brede Østjylland. Tøv f.eks. ikke med at kontakte dem for at få firmafrokost leveret til Galten eller Skanderborg. Hør også om firmafrokost til forstæder i Århus som Åby, Risskov og Egå.

Det er blevet et hit med den portionsanrettede firmafrokost i disse tider, og mange virksomheder i Århus har benyttet sig af denne fine mulighed fra frokostplus.dk. Man kan naturligvis stadigvæk vælge deres velrenommerede frokostbuffet.