Forsendelse af pakker – DBA fragt hos Fragtopgaver.dk

Handel & Erhverv

Fragtopgaver.dk gør det muligt at spare væsentligt. Bestil forsendelse af pakker i store størrelser, som køres med en vognmand. DBA fragt er også en mulighed samt mange andre former for kurerkørsel. Læs mere på www.fragtopgaver.dk, og se de lave fragtpriser!

Forsendelse af pakker gennem www.fragtopgaver.dk

Fragtopgaver.dk står for forsendelse af pakker, og det fungerer ved, at du stilles i kontakt med en vognmand på en pågældende rute nær din, som fragtmanden alligevel skulle køre. Hvis de kan få et fyldt bagrum, er det nærmest ekstra fortjeneste, og derfor er det så meget billigere at bestille forsendelse af pakker på www.fragtopgaver.dk. Prisen afhænger naturligvis af pakkens størrelse samt den pågældende rute. Der er hundredvis af fragtmænd i systemet, som hver dag kører frem og tilbage i Danmark, imellem de store byer og de knap så store byer. Når en vognmand skal køre din rute, kan vedkommende give dig et uforpligtende tilbud, der typisk er langt lavere end ved at bestille en vognmand på normal vis. Derfor er forsendelse af store pakker langt billigere, når du bestiller igennem webportalen Fragtopgaver.dk.

DBA fragt – Kom i kontakt med danske vognmænd

Køber du ofte brugte sager igennem DBA? Den Blå Avis er kendt i hele landet som værende den mest omfattende brugtportal, uanset om man køber nye møbler eller elektronik. Selvom brugtpriserne er langt lavere hos Den Blå Avis, så kan den samlede pris inkl. levering hurtigt løbe op for store varer. Fragtopgaver.dk tilbyder også DBA fragt, der gør det væsentligt billigere at fragte køb fra Den Blå Avis fra sælger til modtager. Gør ligesom mange andre danskere, og book DBA fragt igennem www.fragtopgaver.dk. Er det første gang? Du modtager fire uforpligtende tilbud, når bestiller fragt ved DBA køb eller i andre sammenhænge. Hvis et at tilbuddene er for godt til at sige nej til, så aftaler du individuelt resten med vognmanden. Som det fremgår, er det blot kontakten imellem vognmand og kunde, der bliver formidlet igennem Fragtopgaver.dk, men det er en kontakt, der ellers ikke ville være mulig. Derfor giver det mening at bestille DBA fragt online hos dette firma.

Læs mere om DBA fragt og forsendelse af pakker på www.fragtopgaver.dk.