Genopdag skind og læder med en skindtop eller en af de mange crossover tasker fra DEPECHE.

Tøj & Mode

DEPECHE. er et dansk brand fra 2008, der har taget lædertøj op som udfordring – og de klarer den enormt godt! Læs med her om en sej skindtop samt om udvalget af crossover tasker.

En lækker skindtop du kan have glæde af i mange år

Lædertøj kan godt lyde lidt gammeldags, men der findes unge, spændende designere, som er ved at tage denne vigtige tradition op igen. Som en reaktion på fast-fashion kulturen, hvor alt for meget tøj i dårlig kvalitet er blevet lavet, købt og smidt ud, vinder læderet tilbage som materiale i fashion – og det med god grund! Læder er et fantastisk materiale; det er vandtæt, svært at plette og enormt slidstærkt. Det kan indfarves og findes i mange forskellige fastheder fra helt blødt til ganske tykt og hårdt! DEPECHE. er et yngre brand med lidt over 12 års erfaring, der har taget skindtøjet op igen, og de laver bl.a. nogle fantastiske skindtoppe. En skindtop kan være helt simpel i blødt læder med skulderstropper, men de laver også skindskjorter, toppe med pufærmer, ruskindstoppe med V-udskæring, en skindtop med flagermusærmer og meget mere. Deres udvalg er enormt spændende, og tager virkelig skindtøjet til et nyt niveau. Læs mere på depeche-denmark.dk.

Se også udvalget af crossover tasker på depeche-denmark.dk

DEPECHE. har selvfølgelig også fokus på lædertasker. Til tasker er læder og ruskind et helt fantastisk materiale. Det er regntæt og robust, så din lædertaske kan holde hele livet. De laver bl.a. forskellige smukke crossover tasker i både ufarvet, sort, hvidt og brunt læder. Søger du en smuk og praktisk crossover taske, så kan du med fordel tjekke www.depeche-denmark.dk ud, hvor du vil opleve god kundeservice og gode priser på kvalitetsvarer. En crossover taske er vigtig for de fleste kvinder at have. Det er den, man lige har det vigtigste i, når man fx skal ud: telefon, pung, sanitetsudstyr samt evt. cigaretter. Deres designs står altid et sted imellem det rå og det feminine. Det er designs, der siger: jeg er stolt af at være en kvinde, og jeg tør godt være rå! Hvis du har brug for en lækker lille crossover taske, så kan du helt sikkert finde en i butikken.