Håndsæbe og gaveæsker til hende på badeanstalten.dk

Skønhedsprodukter

Shop flydende håndsæbe og gaveæsker til hende hos Badeanstalten, som er en fabrik fra Aalborg, der skiller sig ud fra andre sæbeproducenter. De benytter nemlig naturlige ingredienser og ingen sulfater, imens der afprøves nye ting af og bygges videre på de stolte traditioner. Se mere på badeanstalten.dk.

Naturlig håndsæbe i skønneste kvalitet

Køb håndsæbe med aktivt kul på www.badeanstalten.dk, eller vælg aromaer med hvid the eller agurk og mynte. En god håndsæbe, der skåner din hud og dræber bakterier er en vigtig del af hverdagen. Hos Badeanstalten kan du også købe vægbeslag til dispenserne med håndsæbe og håndsprit, der også sælges på badeanstalten.dk. Badeanstalten har brugt lang tid på at eksperimentere med alle de naturlige ingredienser, de har til rådighed i fabrikken ved Aalborg. Resultaterne er i dag kendte i hele Danmark og sælges rundt omkring i forskellige butikker. Hvis du vælger at købe håndsæbe direkte på mærkets hjemmeside, så får du fri fragt over 499 kroner.

Badeanstalten har de perfekte gaveæsker til hende

Leder du efter en god gave til din veninde? Køb gaveæsker til hende, som har brug for ekstra selvforkælelse. Badeanstalten tilbyder et væld af gaveæsker til hende i bedste kvalitet med nogle af deres mest populære produkter. Vælg f.eks. en af temapakkerne med agurk og mynte, eller køb en gaveæske til hende med faste håndsæber i smukke mosaikker, der også gør dem til en fryd for øjet. Nu nærmer gavesæsonen sig, og hvis du mangler inspiration, så klik ind på badeanstalten.dk. Køb naturligvis også gaver til ham via badeanstalten.dk. En gaveæske med plejemidler til hende eller ham er især oplagt til personen, som ikke altid er lige god til at tage sig godt af sig selv. En luksuriøs plejeoplevelse fra Badeanstalten er måske lige det, der skal til.

Bestil håndsæbe og håndsprit hos Badeanstalten, som også sælger gaveæsker til hende med fast sæbe og andet skønt. Denne fabrik fra Aalborg tilbyder også salve, læbepomade og badeolie med fokus på godt sæbehåndværk. De naturlige ingredienser taler sproget.