Handy Transportvogne A/S leverer alt lige fra rustfri borde til skostativer

Handel & Erhverv

Effektivitet og optimering er vigtige faktorer for arbejdsgangene i mange danske virksomheder. Handy Transportvogne A/S leverer heldigvis kundetilpassede løsninger, der effektiviserer og optimerer den interne logistik på fx hospitaler og i virksomheder i levnedsmiddelsindustrien. Læs med her og blive klogere på to af deres mest populære produkter: Rustfri borde og et skostativ.

Rustfri borde

Selvom Handy Transportvogne A/S har eksisteret siden 1949, er den danske virksomhed ikke blevet langsom og magelig i sit arbejde – tværtimod. Virksomheden er nemlig fortsat en visionær og passioneret leverandør af produkter og løsninger, der skal gøre deres kunders hverdag lettere og mere effektiv. Mange af deres produkter er således lavet i rustfrit stål. For med eksempelvis rustfri borde får du et alsidigt produkt, der både kan bruges udendørs og indendørs i fugtige miljøer. Med rustfri borde fra Handy Transportvogne A/S får du et kvalitetsprodukt til konkurrencedygtige priser. For med dygtige, dedikerede og erfarne medarbejdere og lave produktionsomkostninger, er du i sikre hænder, når du vælger Handy Transportvogne A/S til at levere dine nye rustfri borde. De kan nemlig tåle lidt af hvert.

Praktisk skostativ

Du kan også købe et rustfrit skostativ hos Handy Transportvogne A/S. Det kan virke overflødigt med et rustfrit skostativ, men produktet er enormt praktisk. For hverken våde sko eller en omgang rengøring får produktet til at rustne. Et skostativ fra Handy Transportvogne A/S kan, foruden opbevaring af sko, også bruges til at rengøre sko og støvler før og efter brug. Kunne du tænke dig at vide mere om deres produkter, som fx et skostativ, finder du virksomhedens telefonnummer og e-mailadresse inde på deres lærerige, velassorterede og brugervenlige hjemmeside. Du er nemlig altid velkommen til at kontakte de gode og venlige folk hos den populære leverandør, hvis du har nogle spørgsmål til dem og deres produkter. Så køb dit nye, lækre og smarte skostativ på handy.dk allerede i dag.