Headset.dk forhandler omstillingsanlæg og headset til kontorer

Elektronik

Mangler du en specialist i headset? På www.headset.dk finder du både headset og omstillingsanlæg fra både store og små virksomheder i og udenfor det danske marked. Denne forhandler er altså certificeret hos nogle af verdens førende producenter, som de arbejder tæt sammen med om blandt andet Skype for business og UC applikationer fra Microsoft, Avaya, Alcatel, Mitel, Cisco, IBM og Siemens.

Find headset til alle kontormiljøer

Headset har mere end 20 års erfaring med salg af kvalitetsprodukter og business 2 business salg. Sidstnævnte betyder, at din virksomhed kan få lukrative prisaftaler på luksus headset, der kan øge jeres arbejdsflow, samt gøre diverse arbejdsopgaver en hel del lettere. Mangler din virksomhed headset til office-miljøer, såsom enkeltmands kontorer, storrums kontorer eller forskellige former for call-centre miljøer? Så er der hjælp at hente på den overskuelige webshop www.headset.dk! Her foregår handel med headset altid gnidningsløst og ubesværet, sådan at du kan få det helt rigtige udstyr bestilt hjem uden at løbe ind i problemer. Udvalget af headset føres fra verdens 3 største og førende producenter — Jabra fra GN Netcom, Poly fra Plantronics og Epos fra Sennheiser. Disse fremstiller produkter, der sammensmelter et moderne kontors behov for effektivitet, frihed og tilstedeværelse, og er derfor perfekte til alle former for kontormiljøer.

Vælg det rette omstillingsanlæg til kontoret

Et omstillingsanlæg er perfekt til virksomheder, der dagligt kommunikerer med forskellige former for kunder over telefon. Moderne omstillingsanlæg er nemlig grundstenen for en god kundeoplevelse i utroligt mange virksomheder! Når kunder ringer til diverse virksomheder, regner de med, at blive mødt af et brugervenligt omstillingsanlæg, der nemt og hurtigt gør det let for den pågældende kunde at vælge, hvorhen de vil omstilles til. Denne omstilling skal helst kunne ske intuitivt, sådan at det ikke kræver hverken lang tid eller efterlader et dårligt førstehåndsindtryk. Et omstillingsanlæg fra Headset fås derfor med alt fra en velkomsthilsen til en opremsning af åbningstider. Disse funktioner er med til at byde kunder velkommen og give dem alle de oplysninger, der kan være relevante i deres kommunikation med det pågældende firma. Et omstillingsanlæg kan derfor være med til at forbedre dit firmas kundeservice, uanset hvor stor eller lille din virksomhed er! Et unik omstillingsanlæg gør nemlig at dit firma kan skille sig ud fra mængden og efterlade et positivt indtryk på alle de kunder, der ringer ind.

Læs mere om alt det du kan få hjælp til på www.headset.dk. Her finder du ligeledes hjælp fra et kundeserviceteam, der altid selv sidder klar på telefonen med relevant rådgivning og vejledning.