Hos Møller & Mammen finder du bl.a. messing knager og dørhåndtag

Handel & Erhverv

Gå på opdagelse hos www.moller-mammen.dk, hvor du præsenteres for et unikt univers af isenkram for enhver smag og ethvert formål. Der er ikke det, du ikke finder af dimser og dutter hos Møller & Mammen, så tøv ikke med at lade dig inspirere, enten af den imponerende hjemmeside eller i den fysiske butik i København, som blev grundlagt tilbage i 1876. Du finder alverdens produkter, heriblandt messing knager og kroge, dørhåndtag og skruer m.m.

Messing knager giver et smukt, gyldent look

Hos Møller & Mammen præsenteres du for det flotteste sortiment af de skønneste messing knager og kroge, du kunne drømme om. Messing har en smuk, gylden overflade, som mange elsker at inkorporere i deres boligindretning. Derfor er udvalget af messing knager og kroge fra Møller & Mammen stedet at finde det. Messing knagerne forhandles i et væld af størrelser og designs, så du har mulighed for at finde netop den eller dem, du ønsker dig. Vælg bl.a. mellem messing knager i form af polerede frakkekroge, hattekroge, dobbelt- og trippelkroge m.m. Mulighederne er mange hos Møller & Mammen.

Flere muligheder i dørhåndtag på www.moller-mammen.dk

Skab personlighed i dit hjem med dørhåndtag fra Møller & Mammen. Dørhåndtag forhandles i en bred vifte af varianter, som du frit kan gå på udkig mellem og finde dine personlige favoritter. Alle dørhåndtag fra sortimentet er af høj og holdbar kvalitet, og nogle kommer endda helt fra Italien. På den måde er du sikker på både at finde smukke og stærke dørhåndtag til dine døre hos Møller & Mammen. Vælg bl.a. mellem modeller med få eller flere detaljer og i farver, såsom sort eller hvid, guld eller sølv.Møller & Mammen gør det nemt for dig at finde de rette til netop dit hjem.

Snyd ikke dig selv for de imponerende sortimenter af alt i isenkram hos Møller & Mammen.