Innovative løsninger fra Chromecast og Apple AirPods

Elektronik

Online hos Av-Cables.dk finder du den fantastiske Chromecast af Google. Hvis du leder efter de nye Apple AirPods, så har du også held i sprøjten på www.av-cables.dk. Der tilbydes prisgaranti på alle produkterne fra Apple, Google og andre førende brands.

Køb Chromecast fra Google hos Av-Cables.dk

Køb din Google Chromecast hos Av-Cables.dk, som bruges til mediestreaming. Det er nu nemmere end nogensinde at se TV fra internettet af, selvom det er et helt almindeligt fjernsyn, du har. En Google Chromecast sender forbindelse trådløst videre, så du kan streame alle dine yndlingsserier i høj kvalitet på dit fjernsyn. Google har udgivet en række forskellige modeller til forskellige formål. Av-Cables.dk tilbyder f.eks. Google Chromecast 3, Audio og Ultra. Ethernet kabel til din Chromecast kan også købes billigt via denne brugervenlige hjemmeside. Det tager nemlig kun få minutter at bestille, og så kan du se digitalt TV dagen efter!

Apple AirPods 2 og Pro – Prisgaranti ved køb på www.av-cables.dk

De moderne Apple AirPods har fået masser af ros, og der er stor efterspørgsel på disse globalt, men især også i DK. Av-Cables.dk giver selvfølgelig prisgaranti på Apple AirPods, uanset hvilken model du ønsker. Køb også tilbehør til dine høretelefoner som f.eks. et opladningsetui, der både kan benyttes til opladning og opbevaring. I udvalget finder du bl.a. AirPods Pro, som kommer med aktiv støjreduktion. Så slipper du for at høre på din sidemand tale i mobiltelefon i metroen på vej til og fra arbejde eller lignende! Online hos Av-Cables.dk finder du selvfølgelig også AirPods 2 fra Apple, som du også kan læse meget mere om inde på produktsiden. Spar penge på dine høretelefoner i dag. Der sælges også headsets som on-ear og in-ear fra en lang række af andre brands online.

Elsker du god lyd og skarpt billede? Så kommer du også til at elske Av-Cables.dk og deres store udvalg af Apple AirPods, Google Chromecast, lydkabler, billedkabler og meget mere. Der er penge at spare på nogle af de fedeste HiFi brands.