Integreret modulbygning til pladsmangel i børnehaver og vuggestuer

Børn & Unge

Som enten børnehave eller vuggestue kan man stå og mangle plads til sine nuværende børn eller måske til de kommende børn. Det kan give pladsmangel og begrænse børnene i at udvikle sig og lege i gode og ordentlige rammer, som i sidste ende kan lægge et hårdt pres på pædagogerne. Heldigvis kan man løse problemerne ved at opsætte både en modulbygning til børnehaven eller et modulbyggeri til vuggestuen. Få rådgivning og hjælp til det hele hos FOCUS Moduler A/S.

Modulbygning til børnehave – en nem løsning

Måske oplever man pladsmangel som børnehave. Eller måske ønsker man blot at indsætte færre børn i hver stue, så der er mere plads for de små til sjov, leg og læring. Hvad end der er problemet, så kan det løses ved at opsætte ekstra plads i form af en modulbygning.

En modulbygning til børnehaven er superpraktisk at gøre brug af, da tilbygningen kommer med alt det, der er behov for i en børnehave. Tilbygningen kan nemlig bestå af garderober, køkken, legerum, fællesarealer, toiletter og meget andet. Derfor kan en modulbygning til børnehaven føles nærmest som en integreret del af daginstitutionen, hvor man får plads til mere og dermed ikke skal fravælge børn og indsætte dem i andre daginstitutioner og børnehaver.

Se mere om modulbygninger til børnehaver på www.focusmoduler.dk, hvor man kan se billeder, løsninger og meget andet.

Modulbyggeri til vuggestue hos FOCUS Moduler A/S

Drejer det sig nærmere om mangel på plads i en vuggestue, så kan der også findes løsninger hertil. Med modulbyggerier til vuggestuer kan også de helt mindste børn få en god hverdag og udvikle sig i ordentlige rammer, hvor der er plads til alle. Tilbygninger, hvor der kan indsættes puslerum, toiletter, køkken, sovestuer, fællesarealer og meget andet.

Et modulbyggeri til en vuggestue kan indrettes alt efter, hvad man som daginstitution har brug for og derved skabe de bedste rammer for alle.

Indhold i modulbygningerne

Ikke nok med, at der i modulbygninger til børnehaver og modulbyggerier til vuggestuer er garderober, toiletter, køkken, og mere til, så er der også tænkt på både de udvendige og de indvendige rammer. For tilbygningerne overholder de nyeste krav inden for bygningsreglementet med fokus på lavt energiforbrug og miljørigtige materialer.

Dertil er både modulbygninger til børnehaver og modulbyggerier til vuggestuer udstyret med central ventilation, der kommer til gavn for børn og voksne gennem et sundere indeklima. Derudover opvarmes tilbygningerne med varmepumpe i de kolde perioder af året. Find ud af hvilken modulbygning til børnehaver eller hvilket modulbyggeri til vuggestuer, I står og mangler, og få den hjælp, I skal bruge, hos www.focusmoduler.dk.