Køb powerbanks som firmagave og opladerstationer i forskellige koncepter online

Elektronik

Charging.dk leverer opladningsløsninger inkl. værdiskabe med mulighed for at oplade mobiltelefonen. Køb opladerstationer til erhverv og powerbanks som firmagave online på hjemmesiden.

Smarte powerbanks som firmagave

Giv powerbanks som firmagave. Glæd medarbejdere og kunder med en kraftig powerbank af høj kvalitet fra Charging.dk. Køb bl.a. modeller, der kan benyttes som startbooster til bilbatteriet, og som naturligvis også kan benyttes til opladning af mobiltelefoner, tablets og mere vha. USB udgange. Dette er en firmajulegave, som dine medarbejdere kommer til at glæde sig gevaldigt over, når det er tid til at få gang i bilen om morgenen i en af de kolde vinterdage efter jul. Denne powerbank fra Charging.dk fylder næsten ingenting. Du finder også større powerbanks som firmagave i sortimentet her, der også byder på mobile stikkontakter, der tilbyder 230 volts elektricitet og fungerer med de apparater, som vi normalt tilkobler stikkontakten. Se de mange ideer til firmagaver online, og glæd med firmajulegaver af høj kvalitet, som kan bruges året rundt.

Køb en opladerstation hos Charging.dk

Der er fordele ved at købe en opladerstation, som de færreste tænker over. Opladerstationer kan være med til at øge omsætningen i shoppingcentre, lufthavne, konferencer og lignende, hvor man gerne vil have potentielle kunder til at blive så lang tid som muligt, da det naturligvis sikrer mere profit. Hos Charging.dk finder du nogle vejledende tal på, hvor meget man faktisk får ud af at opstille en ladestation til mobiltelefoner ved et knudepunkt. Det er en lækker service, som kunderne kommer til at værdsætte. Med en opladerstation får man flere kasseboner, større omsætning, større kundetilfredshed og mere tid brugt på hygge i området. Gør som mange andre shoppingcentre, messer og lignende og invester i ladestationer til de besøgende. Læs mere om opladerstationer online hos Charging.dk, der tilbyder en lang række af opladningsløsninger.

Leder du efter en opladerstation, hvor mange mobiltelefoner kan oplades på én gang? Kigger du efter powerbanks som firmagave? Charging.dk har et stort udvalg med masser af opladningsløsninger til konkurrencedygtige priser.