Ole Lynggaard og Georg Jensen – Lækkert dansk design

Smykker & Accessories

Er du fascineret af mærker som Ole Lynggaard og Georg Jensen? Så besøg Exklusiv guld og sølv Aps, der både sælger designerure og smykker fra disse og mange andre famøse mærker. Der kan også nævnes Montblanc, Daniel Wellington, Maanesten og Tissot. Se en samlet liste på exklusivguld.dk, hvor du også kan læse mere om fordelene ved at købe dine dyrebare ringe, armbånd mv. hos denne webshop.

Ole Lynggaard smykker tilbydes på exklusivguld.dk

Køb de flotteste Ole Lynggard smykker hos Exklusiv guld og sølv Aps. Her får man virkelig eksklusivitet. Du finder alle de tidløse klassikere, som har betaget os i så mange år. Hvis du også er forelsket i Ole Lynggaard og mærkets mange smykker, så klik ind på exklusivguld.dk. Du har adgang til et elegant og enestående udvalg af alt fra ringe og halskæder til armbånd og øreringe. Med Ole Lynggaard får man ægte dansk håndværk i en særklasse. Det er et brand, der må siges at have sat DK på verdenskortet. Man kender Ole Lynggaard for luksuriøse smykker i 18 karat guld og sterlingsølv. Mange af smykkerne er overdådigt dækket af funklende, hvide diamanter. Hans grafiske elegance og de organiske bevægelser er gjort tydelige i ringe, øreringe, armbånd osv. fra mærket Ole Lynggaard.

Georg Jensen designersmykker – Læs om udvalget her

Georg Jensen design er også at finde på exklusivguld.dk, og når man taler om ikoniske high-end danske mærker inden for smykker, ure og brugskunst, så er det svært at komme uden om Georg Jensen. Her får man håndværksmæssig kvalitet uden lige, og det æstetiske og det ikoniske, som vi jo alle elsker Georg Jensen for, flyder igennem mærkets armbånd, ringe, boliginteriør og alle de mange hundrede typer produkter, som mærket står bag. Hvis du er forelsket i Georg Jensen smykker og design, så kig nærmere online hos Exklusiv guld og sølv Aps.

Bestil smykker fra Georg Jensen og Ole Lynggaard online. Hos Exklusiv guld og sølv Aps finder du også designerure, øreringe, halskæder m.m. fra Gucci, Daniel Wellington og mange andre brands.