Pillemadsen – alt til brændeskuret som pejsebrænde, træbriketter etc.

Handel & Erhverv

Er der ved at være tomt i brændeskuret, så kig forbi Pillemadsen. De har nemlig altid et godt udvalg klar til levering, både inden for træbriketter, pejsebrænde, træpiller, hundefoder, hestestrøelse og kattefoder. Der er flere gode fordele ved at handle hos dem, fx 7% tysk moms på alle varer, høj kundeservice og et kæmpe udvalg. I artiklen herunder kan du læse mere om, hvorfor en bestilling fra Pillemadsen er værd at overveje.

Landets bedste udvalg af træbriketter

Fyrer I med træbriketter derhjemme, men har I til gengæld endnu ikke fundet en pålidelig leverandør? Så er www.pillemadsen.dk måske en ide. De har i hvert fald et af landets bedste udvalg inden for træbriketter, og samtidig priser hvor få af konkurrenterne kan følge med. Hos Pillemadsen får man nemlig træbriketter til tyske moms priser, hvilket giver en naturlig besparelse, i forhold til danske priser. Den eneste detalje er at man enten selv skal hente sin bestilling af træbriketter, eller andre typer brænde som fx pejsebrænde, eller få én af de mange vognmænd i området omkring grænselandet til at klare opgaven. Gør man dét, så kan man til gengæld også spare gode penge når man bestiller træbriketter, pejsebrænde, træpiller og andre produkter fra deres brede katalog.

Er du løbet tør for pejsebrænde? Så besøg pillemadsen.dk

Når vinden rigtig rusker i træerne, er det hyggeligt at tænde op i pejsen. Udover en pejs, kræves der et godt lager med pejsebrænde. Det klares heldigvis som nævnt tidligere også med lethed hos Pillemadsen, der har et godt udvalg af pejsebrænde på lager, til faste lave priser. Alle typer pejsebrænde man finder i kataloget har en høj brændværdi, og holder generelt et højt niveau af kvalitet. I øvrigt en generel tendens hos Pillemadsen, fx også når det gælder træbriketter. Besøg siden hvis det har interesse, og se deres store udvalg.