PVC fittings, TW koblinger og forskellige slanger og rør hos ROYKON

Handel & Erhverv

ROYKON har alt inden for rør, fittings, slanger og koblinger til industrielt brug. Her kan du læse om deres udvalg af TW koblinger og PVC fittings.

Bestil TW koblinger i syrefast stål

Søger du TW koblinger til fx tankvogne og andre lignende applikationer, så er det hos ROYKON. De har et stort udvalg, der dækker gevindstørrelser fra 2’’ til 4’’. De har TW koblinger i både rustfrit stål, messing, teflon, aluminium, hypalon og plast. Så hvis du skal bruge koblinger til særlige væsker, fx syre, så har de helt sikkert det, du skal bruge. Deres rustfri stål AISI 316 er både syrefast og rustfrit, og det er derfor et meget holdbart materiale til alsidigt brug. I sortimentet har de over 40.000 varenumre inden for fittings, koblinger, slanger, rør, rørholdere, ventiler etc. Søger du rådgivning på området, så sidder deres professionelle medarbejdere klar ved telefonerne fra 8-16 mandag til torsdag og 8-14 fredage. Der er mange forskellige TW koblinger på deres lager i Fredericia, hvor du kan hente dine varer lynhurtigt. Ellers har de selvfølgelig også dag-til-dag-levering. De har været i branchen i over 20 år og har 100% leveringsgaranti.

Mere i PVC fittings end hos konkurrenterne

ROYKON har meget konkurrencedygtige priser på fittings til alle former for industri. Med deres delvist medarbejderejede struktur og meget effektive virksomhedsmodel kan de behandle ordrer lynhurtigt og holde deres priser nede. De fører bl.a. et stort udvalg af PVC fittings – faktisk over 700 forskellige modeller. PVC er fremstillet mestendels af salt og er derfor et prisvenligt materiale. Desuden kan det genanvendes og er på den måde ofte mindre CO2 udledende end andre plastarter. Det også kendt som termoplast og kan formes ved højere temperaturer. Udover PVC fittings fører de også rensevæske, lim, rørholdere m.m., som kan bruges til arbejdet med PVC fittings i fx VVS-branchen. Det er et meget holdbart materiale, og derfor egner PVC fittings sig til mange forskellige industrier. Hvis du skal bruge vejledning, så kan du finde gode råd på deres hjemmeside, hvor du også kan kontakte deres professionelle medarbejdere, der sidder ved telefonerne 8-16 (fredage 8-14).