Se udvalget af firmajulegaver og firmatøj med logo hos shoppen MarkOn

Handel & Erhverv

Det er ideelt at søge efter konsultation, når det er tid til at vælge firmajulegaver. MarkOn tilbyder nemlig vejledning, så dine medarbejdere ender med de bedste gaver. Alternativt kan de selv vælge fra gaveportalen med navnet Gaveregn. På www.markon.as tilbydes også et bredt udvalg af firmatøj med logo. Få print på erhvervstøj fra deres store katalog.

Firmajulegave til at glæde de hårdt arbejdende medarbejdere i din virksomhed

De mest populære gaver til jul ændrer sig årligt. Det er selvfølgelig forståeligt, hvis du ikke kan følge med. Hvad er det, som rykker sig i år, og hvad bliver dine ansatte glade for? Hvis du ikke kan besvare disse spørgsmål, så kontakt MarkOn. Det er en virksomhed, som lever og ånder for at hjælpe med valg af firmajulegaver. Dansk design er især populært, og det er de praktiske firmajulegaver også. Mange chefer vælger også Gaveregn, hvor man som ansat selv kan vælge imellem en masse gaver ud fra et bredt og nuanceret katalog. Gaveregn fungerer ved at give point, der kan bruges i shoppen. Det er et simpelt koncept, men som ikke desto mindre giver en fantastisk brugeroplevelse. I forhold til dansk design er der mange mærker, som rykker sig. Royal Copenhagen, Georg Jensen og Kay Bojesen er nogle af disse, som er populære i år. Hvis du vil høre mere og blive klogere på valg af firmajulegaver, så besøg markon.as nu.

Kæmpe udvalg! Køb firmatøj med logo

Det er naturligvis nødvendigt for mange virksomheder at skabe et professionelt look, der styrket brandet. Her er firmatøj med logo en vigtig del af udtrykket. Også når man bevæger sig væk fra kontoret eller butikken, giver det mening at købe fælles firmatøj med logo. Det kunne f.eks. være i forbindelse med DHL Stafetten i København eller Aarhus, hvor man leder efter fælles løbetøj med print. Hos MarkOn kan du også vælge imellem striktrøjer, sweatshirts og T-shirts med firmalogo. Køb også poloshirts, jakker, cykeltøj, skjorter og meget andet inden for firmatøj med logo. MarkOn hjælper med at finde det rette logo firmatøj, og med deres brede katalog kommer man ikke til at kigge forgæves!

Se mulighederne i firmajulegaver og firmatøj med logo online hos MarkOn.