Superhelten Legetøj har bl.a. et bredt sortiment af Spiderman merchandise og legetøj samt Pokemon samlekort

Hobby

Superhelten Legetøj sælger samlerobjekter, merchandise og legetøj med bl.a. Spiderman og andre superhelte. Du kan også købe Pokemon samlekort i butikken.

Merchandise fra det underholdende Spiderman univers

Superhelten Legetøj sælger merchandise og legetøj fra mange forskellige fiktive universer, og et af de mest populære på verdensplan er Stan Lee, der opfandt Marvel og mange af de allermest populære superhelte i dag. Spiderman er måske den mest kendte fra Marvel universet, og dette er historien om klassens nørd, som ikke har mange venner og kæmper for at gøre sig populært iblandt pigerne og de andre på college. Indtil en dag, hvor han bliver bidt af en edderkop, der er sluppet ud af et laboratorium, hvor den har undergået forskellige videnskabelige forsøg. Edderkoppens gift giver ham superkræfter, og han beslutter sig for at bruge alt sin fritid på at bekæmpe uretfærdighed og kriminalitet i New Yorks gader under navnet Spiderman. Han har maske og flot farvestrålende dragt i rød og blå med skinnende edderkoppespind. Spiderman kan skyde spind ud af sine håndled og kan kravle på enhver overflade uanset om den går lodret opad.

De legendariske Pokemon samlekort

Superhelten Legetøj sælger selvfølgelig også Pokemon samlekort, som kan bruges til at spille det vedudviklede og spændende spil med. De sjove kort repræsenterer alle de forskellige Pokemons i universet og nogle er enormt sjældne, og det er især det, der gør det spændende at samle på disse kort. Der er mange forskellige Pokemon samlekort, og alle kender vel fx Pikachu som også kan købes på hættetrøje, på en madkasse, et ringbind, en paptallerken, en kop eller som plastikfigurer i butikken, hvor du kan finde merchandise og samlerobjekter til mange forskellige slags fiktive universer, som fx Pokemon. Der er mange forskellige slags spændende fiktioner i verden, og samlerobjekterne kan give en mere, end det der står i tegneserierne og give en lov til at spinde videre på universet og skabe sig sine egne historier. Pokemon samlekort sælges til gode priser og der er også samlemapper, samletæpper og spillemåtter i butikken til gode priser.