Tranekær certificeret sandkassesand og hvide skærver fra en af de førende specialister

Handel & Erhverv

E. Krag Råstoffer A/S sælger alt i mineralske råstoffer. Læs mere om deres udvalg af hvide skærver og om Tranekær certificeret sandkassesand her.

Flot udvalg af hvide skærver

Hvis du leder efter granitskærver til en indkørsel, et haveanlæg, en gangsti eller noget helt andet, så kan du finde både sorte, grå, røde og hvide skærver hos E. Krag Råstoffer A/S. Deres hvide skærver lyser flot i solen og er oplagte til gangstier, haveanlæg, bede, kirkegårde, gårdspladser og kantmarkeringer. De produceres ved Norges østkyst, og lagerføres i størrelsen 11-16 mm, men kan skaffes i andre størrelser efter kundens behov. Der er mange forskellige fordele ved disse hvide granitskærver, som er et super godt valg til bl.a. gårdspladser, hvor de vil stå i smuk kontrast til det grønne og til de omkringliggende bygninger. De giver et godt stabilt underlag, og flytter sig ikke særligt ved gang eller kørsel. De er derfor perfekte til at lægge ud på gårdspladser og i indkørsler, hvor de ser smukke ud. I regnvejr dæmpes den hvide lysende effekt, og de bliver mere dybe i farven. Læs mere om de mange forskellige egenskaber og fordele ved de hvide skærver på ekrag.com.

Bestil Tranekær sandkassesand (certificeret) på ekrag.com

E. Krag Råstoffer A/S sælger selvfølgelig også Tranekær certificeret sandkassesand. Sand til sandkasser skal leve op til forskellige krav, for at sikre sikkerhed og sundhed for børnene. Deriblandt er der krav til sandets humusindhold, kemiske egenskaber, pH værdi, finstofindhold, kornstørrelse og småpartikelindhold. Hos www.ekrag.com kan du købe certificeret Tranekær sandkassesand, og det vil du helt sikkert finde perfekt for dine børn. Det er havsand, som er renset og på den måde overholder alle de krav, som der stilles af Dansk Teknologisk Institut, for at sandet kan godkendes til sandkasser. Det har mange gode egenskaber, og har bl.a. afbødende effekter i forhold til fald fra gynger osv. og desuden er det perfekt til at bygge sandslotte på grund af kornenes størrelse. Læs mere om det gode sand på deres hjemmeside, hvor du kan gennemføre en lille eller en stor bestilling.