Vælg det rette gaming set-up med gamer mus og CPU-køler fra FOURZE

Elektronik

Dit gaming set-up er utroligt vigtigt, og skal du bruge helt nyt, eller bytte nogle ting ud, så har FOURZE alt klar til dig. De har nemlig alt det udstyr en gamer skal bruge, som gør spilleoplevelsen endnu bedre. Det er blandt andet en praktisk og stilren gamer mus, samt en uundværlig CPU-køler.

Spil med en GM110 gamer mus i ergonomisk design

Spiller du på computeren, så er en gamer mus simpelthen uundværlig. FOURZE har derfor også forskellige gamer mus, som alle ligger godt i hånden. Den rette gamer mus kan gøre spilleoplevelsen bedre. En mus er dog meget mere end et værktøj, og derfor finder du dem også i forskellige designs. Blandt andet kan du finde GM800, der kan fås i forskellige farver, eller en GM110 med et ergonomisk design. De forskellige gamer mus har RGB effekter, der er enten både tydelige og diskrete. Uanset hvilken du vælger, vil du have en mus der gør det muligt at navigere ordentligt på skærmen. FOURZE mener at design og komfort bør gå hånd i hånd, og derfor finder du også en gamer mus, der er både flot, praktisk og i høj kvalitet.

Hold computeren kølig med en CC200 CPU-køler

Har du lagt mærke til at computeren er ved at blive for varm, så er det måske på tide at du finder en køligere processor. FOURZE har helt sikkert det du er på udkig efter, med en CPU-køler, der holder computerens temperatur nede. En CPU-køler kan ikke undværes i en computer, da den er med til at holde computerens temperatur nede. Du kan dermed undgå en sammenbrændt maskine eller pludselige ned lukninger. En CPU-køler kan desuden være med til at holde støjniveauet nede, så du ikke kan høre hvad der bliver sagt. En CPU-køler er med til at forlænge computerens levetid, og er derfor en rigtig god investering. Hos fourze.dk tilbyder de CC100 og CC200 CPU-køler, og der kan du også læse mere om dem.