Vælg paragraf 54 støtteperson og tvangsfjernelse advokat

Børn & Unge

Hvis dit barn anbringes uden for hjemmet – hvad end det er en frivillig anbringelse eller en tvangsfjernelse – så har I ret til en paragraf 54 støtteperson. I perioden før, under og efter, hvor tvangsfjernelsessagen kører, har I også ret til gratis advokathjælp samt en tvangsfjernelse advokat. I kan få en tvangsfjernelse advokat hos www.tvangsfjernelse.com og i samme firma få hjælp til at finde en paragraf 54 støtteperson.

Hvad er en paragraf 54 støtteperson?

I en situation med tvangsfjernelse så har du ret til det, der hedder en paragraf 54 støtteperson. En paragraf 54 støtteperson er en neutral fagperson, som hjælper og vejleder med henhold til spørgsmål og problemer, der måtte opstå i forbindelse med tvangsfjernelsen. En paragraf 54 støtteperson skal arbejde uafhængigt og neutralt i forhold til kommunen, barnet og anbringelsesstedet. Som forældre og som barn kan I have samtaler med støttepersonen i hjemmet, hvorfra vedkommende vil hjælpe med spørgsmål og problemer, der nu måtte være. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan du få hjælp til at få en paragraf 54 støtteperson tilknyttet og med deres indgående samarbejde med støttepersoner landet rundt, kan du få hjælp til at finde den støtteperson, der matcher med jeres familie. Dog skal en paragraf 54 støtteperson være en person med faglig indsigt, og som har arbejdet med lignende problemstillinger før. Sagt med andre ord, så skal det for eksempel være en pædagog, socialrådgiver, e.l. Hvad end din paragraf 54 støtteperson bliver en pædagog eller en socialrådgiver, så er personen gratis for netop jer som forældre og for dig som barn. Det er nemlig op til kommunen at bevilge og betale støttepersonen, hvis I officielt har forældremyndigheden over barnet.

Du er berettiget til en tvangsfjernelse advokat – få hjælp fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Foruden en støtteperson, så er du også berettiget til at få en tvangsfjernelse advokat. Du kan få en tvangsfjernelse advokat i Aarhus, København, Odense, Randers, Silkeborg, osv. – hele landet over. Ligesom med en støtteperson så får du også gratis advokathjælp, hvilket betyder, at din kommune skal stille en tvangsfjernelse advokat til rådighed, hvis kommunen ønsker at indlede til en tvangsfjernelsessag – dermed er sagen gratis for dig. Hvad end man er forældre, eller man blot er et barn, så kan det virke skræmmende at skulle gennem en tvangsfjernelse. Derfor kan det være betryggende at have en tvangsfjernelse advokat ved sin side, der kan hjælpe med kommunikationen med kommunen, klage vedrørende sagen, læse retsdokumenterne, m.m. Du har nemlig som forældre – og barn hvis muligt – ret til at se alle papirerne i sagen og dermed udtale jer overfor kommunen og udvalget, inden de træffer en afgørelse.

Så har du som forældre eller som barn brug for en tvangsfjernelse advokat og en støtteperson, der kan hjælpe jer fra start til slut? Så kontakt Advokatfirmaet Strauss & Garlik i dag eller besøg deres hjemmeside på www.tvangsfjernelse.com.