Alt fra danske og svenske flag til signalflag og facadeflagstænger hos Langkilde & Søn

Handel & Erhverv

Hos Langkilde & Søn bliver du altid mødt af den samme høje kvalitet, der har sikret dem titlen som Kgl. Hofleverandør i Danmark. Godt håndværk og design går nemlig igen i alle deres flag, uanset om du er på udkig efter signalflag eller et svensk flag til at have hængende i haven.

Køb svenske og danske flag i fortræffelig kvalitet på langkilde-flagfabrik.dk

På havet kan signalflag have en afgørende betydning for udfaldet af mange forskellige situationer. Derfor er det også vigtigt at investere i signalflag i ordentlig kvalitet. Det får du hos Langkilde & Søn. I deres sortiment finder du nemlig et komplet sæt med 40 syede signalflag, der kan bruges både på havet og på land. Alle signalflagene er naturligvis af internationalt godkendt standard, og de leveres i en flot, specialsyet flagpose, som skåner flagene under transport og opbevaring. Du kan se hele udvalget af signalflag på deres hjemmeside langkilde-flagfabrik.dk, hvor du også kan læse mere om, hvad de enkelte flag betyder.

Er der derimod ikke signalflag til maritime formål, du er på udkig efter, men snarere flotte nordiske flag til at have hængende i haven, så følg i stedet nedenstående link. Langkilde & Søn tilbyder nemlig også et stort udvalg af nordiske flag, der leveres i samme høje kvalitet som firmaets øvrige produkter. Uanset om du er på udkig efter et dansk, finsk, færøsk, islandsk, grønlandsk, norsk eller svensk flag, kan du derfor finde eksempler i deres sortiment. Nogle af flagene – som f.eks. det svenske flag – sælges endda inkl. flagline, så du ikke skal ud at investere i denne separat. På den måde kan du hurtigt og problemfrit få et svensk flag til at veje i vinden fra toppen af din flagstang.

Uanset hvilken type flag, du er på udkig efter, finder du dem i høj kvalitet i sortimentet hos Langkilde & Søn. Så tøv ikke med at klikke ind på deres hjemmeside www.langkilde-flagfabrik.dk allerede i dag for at tage et kig på det store udvalg af flag i tidløse designs.

Hvis du er på udkig efter flotte flag i høj kvalitet og et tidløst design, så gør dig selv en tjeneste og kig indenfor hos Langkilde & Søn. Her finder du nemlig et stort udvalg af flotte flag, flagstænger og andet flagtilbehør, der giver dig mulighed for både at have et dansk flag hængende i haven eller pynte huset med et væld flagstænger i forskellige størrelser.

Via nedenstående link præsenteres du for hele det store udvalg af nordiske flag, du finder hos Langkilde & Søn. Hele udvalget er lavet af original, foldbar flagdug med ekstra kraftig linning, der sikrer at flaget holder i mange år. Hvis du f.eks. ønsker at flage for eller byde danske gæster velkommen, kan du dermed finde et matchende dansk flag i deres sortiment. Foruden det danske flag finder du naturligvis også både svenske, norske, finske, grønlandske og islandske flag, hvoraf nogle endda sælges inkl. flagline. På deres hjemmeside www.langkilde-flagfabrik.dk har du mulighed for selv at gå på opdagelse i udvalget af smukke kvalitetsflag og finde det, der passer bedst ind hjemme hos dig.

Flagstænger og vimpler til hele Norden

Foruden det store udvalg af flag finder du i sortimentet hos Langkilde & Søn også en række forskellige flagstænger til indendørs brug. De fås i flere størrelser, der spænder lige fra flagstænger i mandshøjde til de mindste flagstænger, du kan have stående på fødselsdagsbordet. Via nedenstående link præsenteres du for hele det store udvalg af flagstangstyper – som f.eks. en facadeflagstang – der kan hjælpe dig med både at udvise stærk nationalfølelse og pynte huset i forbindelse med festlige lejligheder. Uanset hvilken størrelse flagstænger, du skal bruge, finder du dem og tilhørende flag hos Langkilde & Søn. I deres sortiment finder du tilmed også flag til bilen, hvis det ikke blot er huset, men også køretøjerne, der skal pyntes.

Du kan se hele det store udvalg af flag, flagstænger og flagtilbehør på langkilde-flagfabrik.dk, hvor du også har mulighed for selv at gå på opdagelse i det store, vidtspændende sortiment. Du kan uden tvivl finde noget, der opfylder dine behov.

Tidløst design og håndværk af højeste kvalitet går hånd i hånd i sortimentet hos Langkilde & Søn. Der præsenteres du nemlig for et stort udvalg af både traditionelle flag og vimpler, der passer til hverdagen, samt det farverige regnbueflag – LGBT pride flaget.

Det er ikke kun traditionelle flag, du finder i sortimentet hos Langkilde & Søn. Foruden det store udvalg af nordiske flag finder du via nedenstående link nemlig også et udvalg af regnbuefarvede flag, hvormed du kan flage med de internationale gay pride farver. Flaget fås i en række forskellige størrelser, der passer både til store og små flagstænger, som f.eks. de facadeflagstænger du også finder i sortimentet på langkilde-flagfabrik.dk. Derudover kan du også vælge mellem flag trykt på silkelignende nylon og flag lavet i ægte flagdug, alt afhængigt af om du skal have flaget til at hænge ude i flagstangen, eller du skal bruge det til andre formål.

Hvis du er på udkig efter et andet alternativ til det traditionelle norske flag, finder du i udvalget på deres hjemmeside også en lang række forskellige vimpler. En vimpel kan i modsætning til traditionelle flag nemlig hænge ude i alle døgnets timer, og hos Langkilde & Søn kan du tilmed få specialdesignet vimpler med navn til f.eks. firmaet, hvis du ønsker det. Idet det er meningen, at en vimpel skal kunne hænge ude på alle tidspunkter af døgnet og i al slags vejr, er de vimpler, du finder hos Langkilde & Søn, naturligvis lavet af robust og slidstærkt materiale, der kan klare de norske vejrforhold.

Tøv ikke med at følge et af ovenstående link eller klikke ind på www.langkilde-flagfabrik.dk, hvis du står og mangler flag til hverdag eller til en særlig lejlighed. Der får du nemlig kun flag i smukke designs og i en kvalitet, der har sikret Hos Langkilde & Søn rollen som Kgl. Hofleverandør i Danmark.