Vinreoler plus billeder på lærred til stærke priser (fænomenal kvalitet)

Interiør

Køb flotte vinreoler i flere looks. Det er bl.a. populært med vintønder i metal og i træ. Køb også billeder på lærred med LED-effekter. Se de flotte motiver online.

Kæmpe udvalg inden for vinreoler fra webshoppen Daily-Living.dk

Vinreoler, der er udarbejdet af en vintønde, er meget eftertragtede. Derfor har Daily-Living.dk valgt at sælge et kæmpe udvalg af disse. Det gælder bl.a. vintønder i træsorter som mangotræ samt rosentræ. De kan købes med forskellige former for overfladebehandlinger, og de fås også malede. Man får ægte kvalitetsprodukter med disse vinreoler i en tønde. Der er skåret igennem tønden, men hvor top og bund stadigvæk er bevaret. Det giver en fantastisk mulighed for at udstyre med hylder. Du vil have plads til masser af gode årgange, som du kan nyde synet af dagligt. Det bliver hurtigt et af de mest uundværlige møbler. Læs mere om disse vinreoler, og kontakt gerne Daily-Living.dk for at høre mere.

Billede på lærred med indbygget LED-diode

Se også på lærredstryk. Køb et LED billede på lærred med fine motiver. Der er bl.a. Eiffeltårnet, New York osv. Med et billede på lærred, der har indbygget LED, får man et særligt stykke brugskunst. Man skal blot udskifte batterierne en gang imellem, og så vil man have et funklende kunststykke, der lyser op i mørket. Lysdioderne er placeret sådan, at de understøtter billedet. Når man først har ejet et af disse billeder på lærred, så har man sandsynligvis ikke købt sit sidste. Der er mange motiver at vælge imellem inden for lærredstryk med LED på www.daily-living.dk, og der vil 100 % også være flere, der passer godt ind i din lejlighed eller villa. Læs mere om lyseffekterne og disse typer lærredstryk online, og spar penge på skønne kunstværker nu. Daily-Living.dk forhandler lærredstryk og vinreoler. Det er en webshop med dansk service. Køb både med MobilePay og betalingskort. Shop glasbilleder, lysestager og figurer. Køb også jagttrofæer, entrémøbler og rumdelere med de lave priser i fokus.