Få den rette New Yorker glasvæg hos First Floor CPH

Interiør

Det er altid en utroligt god ide, at du får så meget lys ind i hjemmet som muligt. Det mener First Floor CPH også, og de har derfor også løsningen til dig. Du kan hos dem bestille glasvæg, der tillader naturligt lys ind i flere rum. Du får et flot look i dit hjem, med deres eftertragtede New Yorker væg.

Vælg en glasvæg til trappen for mere naturligt lys

En glasvæg er meget mere end bare et element, der adskiller to rum. First Floor CPH har god forståelse for, hvad en glasvæg kan gøre for dit hjem, eller din virksomhed. En glasvæg giver meget mere lys i blandt andet gange. Det kan også være det perfekte løsning ved trappen, så du får masser af lys, men ingen tilskadekomne familiemedlemmer. Det er dog også muligt at vælge en glasvæg med bronzeglas eller gråtonet glas. Det vil blandt andet være praktisk på kontor, eller andre stedet hvor lyser kan blive en ”belastning”. Du kan sikre dig at First Floor CPH kan tilbyde en glasvæg, der matcher helt perfekt ind i dit hjem.

Adskil store rum med New Yorker væg

Hvis du overvejer om du skal have en New Yorker væg, så er First Floor CPH stedet for dig. De laver kvalitetsvægge efter specialmål, så du kan være sikker på at få en New Yorker væg, der passer til dit hjem. En New Yorker væg kan være kort, lang, høj og lav. Det kommer alt sammen an på, hvor du vil have den, og formålet selvfølgelig. En New Yorker væg er en fantastisk løsning til værelser, der trænger til lidt mere lys, eller til at adskille ét stort rum. Har du brug for et hjemmekontor, og har en meget stor stue, så er en New Yorker væg en rigtig god løsning. First Floor CPH kan hjælpe dig til at finde den helt rigtige New Yorker væg, til dit hjem.