Sæbeholdere og New Yorker vægge i topkvalitet

Interiør

First Floor CPH laver smukke New Yorker vægge i stål samt badeværelsestilbehør. Læs mere om fordelene ved en New Yorker væg samt om deres smukke sæbeholder til badeværelset her.

New Yorker væg i industrielt design – First Floor CPH

Hvis du gerne vil inddele et stort rum i to, men gerne vil have at lyset kan skinne igennem fra den ene enden til den anden, så er det en New Yorker væg, du skal have fat i. En smuk glasvæg med sorte stålsprosser giver et eksklusivt look i det moderne hjem, hvor den står i skarp kontrast til de hvide vægge, og den giver en god lugt- og lydisolering samtidig med, at lyset kan vandre igennem. En New Yorker væg kan laves i alle størrelser, helt fra et enkelt fag til en flere meter bred glasvæg med dobbeltdør eller svingdør i samme design. Når du bestiller en New Yorker væg vil der sandsynligvis skulle tages mål i dit hjem, og de kan også montere den for dig, når den er produceret på deres værksted i Hårlev. På www.firstfloorcph.dk kan du læse meget mere om de forskellige designs af døre og glastyper.

Bestil en sæbeholder i et lækkert look på www.firstfloorcph.dk

First Floor CPH laver også badeværelsestilbehør i pulverlakeret stål. Da det er til et vådrum, bliver alt deres badeværelsestilbehør galvaniseret inden det pulverlakeres, så det ikke ruster med tiden, og du kan finde mange forskellige smukke design i deres sortiment. Der er bl.a. en flot sæbeholder, som har et råt og elegant look, og som helt sikkert vil se smuk ud hos dig. Deres sæbeholder fås i forskellige farver, og det gør, at du nok kan finde lige præcis den, der passer til dit badeværelse og din indretningsstil. Der er forskellige design i butikken, og du vil uden tvivl kunne finde den størrelse som passer til dit bad. Den kan let installeres i brusekabinen, og så har du en smuk, rustfri og funktionel sæbeholder, som vil være en fornøjelse at bruge hver dag, når du tager bad. Læs mere på firstfloorcph.dk, hvor du kan se hele udvalget af smukt badeværelsestilbehør.