Besøg modernlamps.dk og forny hjemmet med franske møbler eller Bauhaus lamper

Interiør

Modern Lamps fører et stort udvalg af smukke designerlamper bl.a. Bauhaus lamper samt franske møbler. Læs mere om butikken her.

Tidløse franske møbler til alle hjem

Modern Lamps fører primært lamper, men har også et smukt udvalg af franske møbler i retro design. De fører en del vintage møbler, bl.a. arkivskabe og lignende i metal med træ. Disse franske møbler har en nærmest ubegrænset holdbarhed, for den slags møbler blev lavet for at kunne holde hele livet, og de er stort set umulige at slide op. De fører en del industrielle design, som i dag matcher vores idealer for design. I de industrielle design i 50’erne var materialer, holdbarhed og funktionalitet i højsædet, og det er præcis hvad nutidens designere også går mest op i. Så de møbler og lamper, der blev lavet dengang, er i den grad på mode i dag. Man kan vel nærmest sige, at de er tidløse. Søger du inspiration til indretningen, så klik ind på www.modernlamps.dk, og find franske møbler i vintage stil, som vil se rigtig smukke ud hjemme hos dig.

Bauhaus lamper i både æstetiske og praktiske design

Modern Lamps har selvfølgelig også et stort udvalg af Bauhaus lamper. Bauhaus var en spændende periode i Tyskland, hvor der skete enormt meget inden for kunst, design og arkitektur. Der blev virkelig eksperimenteret og hele bevægelsen havde gennemgående principper og udviklede politiske ideer. Der findes bl.a. en helt del Bauhaus lamper, som siden er blevet klassikere og nu har opnået tidløs status. Hvis du søger en smuk lampe til hjemmet, så kan du helt sikkert finde inspiration på www.modernlamps.dk, hvor der findes en del lamper fra denne periode fra designere som bl.a. Christian Dell. Søger du funktionelle og smukke bordlamper, så er udvalget af Bauhaus lamper lige noget for dig. Der findes masser af forskellige modeller, som helt sikkert vil se super smukke ud hos dig. De mange forskellige skønne modeller sælges til gode priser, og du kan fryde dig over den uovertrufne funktionalitet og det æstetiske udseende, som præger lamperne fra denne periode.