Bestlite og Louis Poulsen lamper til salg hos Designerlys.dk

Interiør

Bestlite er et klassisk brand, der føres online hos Designerlys.dk. Køb også Louis Poulsen lamper til stærke priser. Hvis du handler fra www.designerlys.dk, så får du prismatch på disse brands samt Chors, Frandsen Lighting, Fritz Hansen, Gubi, Artemide, Belid og resten af udvalget.

Bestlite – Designerlamper med en lang historie

Se de klassiske Bestlite lamper hos Designerlys.dk, der bl.a. kan prale af, at selveste Winston Churchill havde en model stående på sit skrivebord. De er et klassisk symbol på engelsk industrihåndværk, og Designerlys.dk forhandler mange af de unikke bordlamper, gulvlamper osv. med skærm i metal og porcelæn. Se den funktionelle Bestlite belysning på www.designerlys.dk, og få prismatch. Det bliver derfor ikke billigere at købe Bestlite lamper andre steder, og selve fragten skal du heller ikke betale for. Køb designerbelysning fa et af de mest ikoniske brands i lampehistorien! Bestlite gulvlamper og bordlamper er på alle måder aktuelle den dag i dag.

Louis Poulsen lamper til salg online på www.designerlys.dk – Prismatch

Designerlys.dk forhandler naturligvis også de meget eftertragtede Louis Poulsen lamper. Derfor finder du et omfattende produktudvalg af belysning fra Louis Poulsen Lighting med de kendte design heriblandt PH, AJ, Enigma og Collage. Denne verdenskendte danske lampeproducent har eksisteret i mere end 100 år. Det er især den originale enkelthed og funktionalitet, som har gjort Louis Poulsen lamperne til noget helt specielt. Du finder både væglamper, pendler og bordlamper fra Louis Poulsen online. Der sælges mange modeller inden for serierne PH, Artichoke, Toldbod og mange flere. Klik ind på www.designerlys.dk, hvis du også er forelsket i denne danske stolthed.

Du finder altid et omfattende sortiment af Bestlite og Louis Poulsen lamper hos Designerlys.dk, der også leverer gulvlamper, bordlamper, pendler m.m. fra andre brands. Køb f.eks. Artemide, Darø, CPH Lighting, Fritz Hansen og Grupa belysning online. Der tilbydes prismatch på Philips Hue, Verpan, Slamp, Marset, Munk Collective og alle de andre fantastiske brands fra Norden og resten af Verden, som der tilbydes via www.designerlys.dk.