Viet-Jacobsens Fond der støtter flere gode formål er stiftet af forretningsmanden Denis Viet Jacobsen

Handel & Erhverv

Hvad enten man er ejer af en virksomhed, og man har brug for sparring og nye input, eller man er studerende eller veteran, som har brug for økonomisk støtte, så bør man helt bestemt tage kontakt til Denis Viet Jacobsen. Han er nemlig en særdeles erfaren erhvervsmand, og han stiftede Viet-Jacobsens Fond i 2016. Man kan blive meget klogere på det hele, og hvordan man ansøger fonden ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.virksomhederne.dk, hvor man kan få kontakt med Denis Viet Jacobsen allerede i dag.

Denis Viet Jacobsen er en erfaren erhvervsmand

Hvis man er ejer af en virksomhed, som man er klar til at tage til et nyt og højere niveau, hvad enten det skal være igennem sparring eller en investering, så kan det kun anbefales, at man vælger at kigge ind forbi www.virksomhederne.dk. Her kan man nemlig komme i kontakt med Denis Viet Jacobsen, som er en af drivkræfterne bag investeringsselskabet Solix Group, som er en virksomhed, der altid er på udkig efter nye investeringsmuligheder og samarbejdspartnere generelt. Denis Viet Jacobsen har flere års erfaring fra mange forskellige brancher i flere nordiske lande, og han vil derfor være i stand til at guide og vejlede inden for en bred vifte af brancher. Denis Viet Jacobsen taler en række forskellige sprog, og han vil derfor være i stand til at kommunikere på både engelsk, fransk, tysk og flere af de nordiske sprog. Foruden de mange sprog har Denis Viet Jacobsen en uddannelsesmæssig baggrund inden for forretning og virksomhedsøkonomi fra Copenhagen Business School, og han har desuden valgt at supplere med en Master of Business Administration, som gør, at han har en grundlæggende forståelse for, hvordan man bedst driver en forretning. Denis Viet Jacobsen tænker generelt altid i langsigtede løsninger for en virksomhed, så man gradvist får udviklet sin virksomhed i den retning, man godt kunne tænke sig. Man kan blive meget klogere på, hvad Denis Viet Jacobsen præcist kan hjælpe med i den virksomhed, man er en del af ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.virksomhederne.dk, hvor man kan få kontakt med Denis Viet Jacobsen allerede i dag.

Viet-Jacobsens Fond

Står man over for enten at skulle på et udlandsophold i forbindelse med sine studier, eller er man veteran og har brug for økonomisk støtte, så bør man helt bestemt overveje at tage kontakt til Viet-Jacobsens Fond via www.virksomhederne.dk. Viet-Jacobsens Fond støtter hvert år mange forskellige mennesker, som har brug for økonomisk opbakning. Man kan eksempelvis søge Viet-Jacobsens Fond, hvis man er studerende og har brug for hjælp til at finansiere et ophold i udlandet. I ansøgningen vil der generelt altid blive lagt vægt på, at man ønsker at videreudvikle personlige såvel som akademiske mål. Viet-Jacobsens Fond kan desuden søges, hvis man er veteran, eller man er barn eller ung, som kommer fra trænge kår, og som derfor har brug for hjælp til at få styrket selvtilliden eller generelt til at komme til at fungere godt i hverdagen. Viet Jacobsens-Fond er stiftet af erhvervsmanden Denis Viet Jacobsen, som blandt andet er en af ejerne af investeringsselskabet Solix Group. Viet-Jacobsens Fond har således solide kræfter bag sig, og fonden vil derfor også altid være en prioritering for Denis Viet Jacobsen, som har et stort ønske om at hjælpe andre videre, hvad enten det drejer sig om personlig udvikling eller om en øget forståelse af eget værd. Man kan læse meget mere om Viet-Jacobsens Fond, og man kan sende en ansøgning af sted allerede i dag ved at kigge ind forbi www.virksomhederne.dk, hvor man også kan blive klogere på, hvad der præcist ligges vægt på i ansøgningerne.

På hjemmesiden www.virksomhederne.dk kan man nemt og enkelt få kontakt med erhvervsmanden Denis Viet Jacobsen, som kan hjælpe en virksomhed på vej, og man kan samtidig søge Viet-Jacobsens Fond, som støtter mange gode formål økonomisk.