Stort udvalg af brænde som eksempelvis ovntørret brænde til gode priser hos Den Gamle Brugs

Handel & Erhverv

Er det tid til at fylde brænde op i brændeskuret, og er du bosat på Sjælland, så husk endelig at kigge forbi Den Gamle Brugs. Her finder man brænde af næsten enhver art, lige fra ovntørret brænde og brændetårne til træpiller. Alle typer brænde man finder i kataloget holder altid et godt niveau af kvalitet, og priserne er særdeles fordelagtige må man sige. Mindre interessant bliver det desuden ikke, når de gode priser på fragt tages med i regnestykket. Faktisk er der gratis levering mange steder på Sjælland. Læs mere herunder.

Godt brænde

Hver gang man besøger den danske webshop Den Gamle Brugs, har man mulighed for at købe brænde til særdeles gode priser. Hvis man vel at mærke bor på Sjælland. Gør man det, og skal man købe brænde, er man særdeles godt stillet. Det viser sig end da, at man kan få leveret helt gratis mange steder på Sjælland, blandt andet Sjællands Odde, Jyderup, Holbæk og i Roskilde. En særdeles god undskyldning for at starte med at kigge forbi www.dgb-braende.dk næste gang der mangler brænde ude i skuret, må man sige.

Ovntørret brænde i høj kvalitet

En af de typer brænde man kan købe hos Den Gamle Brugs, er ovntørret brænde. Ligesom det generelt kan siges om de forskellige typer brænde man køber hos dem, er ovntørret brænde altid kvalitetsprodukter, der effektivt kan hjælpe til med at holde jeres bolig varm hele vinteren. Et fornuftigt prisniveau på ovntørret brænde sikrer desuden, at regningen aldrig stikker helt af.

Udover ovntørret brænde, kan du lige nu også købe træpiller, pejsebrænde, brændeklodser og brændestave, flis, savsmuld og meget mere. Uanset hvilken type brænde du køber, ovntørret brænde eller andre, så er der hverken ekspeditionsgebyr eller gebyr ved kortbetaling.