Bord-bænkesæt og containerskjulere til offentligheden

Handel & Erhverv

ZENZO leverer bord-bænkesæt og containerskjulere til offentligheden. Se de mange muligheder inden for affaldsskjulere på www.zenzo.dk, der altid fører et bredt katalog med flotte designs.

Bestil bord-bænkesæt i flotte designs til byrummet

Bord-bænkesæt er en vigtig del for byrummet, og hos ZENZO finder du mange muligheder inden for sæt med bord og bænke. Bestil modeller i stål, træ og aluminium. Vælg imellem rustikke designs samt mere elegante eller stilrene bord-bænkesæt på zenzo.dk, som både leverer til den landlige kommune på Jylland eller den rige bykommune i Storkøbenhavn. ZENZO har stor erfaring med levering til offentligheden, men også erhvervssektoren. Et funktionelt byrum er en vigtig del af vores alles trivsel. Klik ind, og se de flotte muligheder i bord-bænkesæt, og tag en snak med en ekspert hos virksomheden her for mere info.

Affaldsskjuler og containerskjuler – Salg til offentligheden hos ZENZO

Affaldshåndteringen er ikke ens over hele Danmark, og det sætter naturligvis nogle forskellige krav til løsningerne. Nogle kommuner i storbyerne benytter nedgravede affaldscontainere, imens andre steder benytter fritstående affaldsspande. Det er oplagt at skjule disse fra det generelle øje for at skabe et flottere byrum, men også af sikkerhedsmæssige årsager. Bestil affaldsskjulere i vedligeholdelsesfrie materialer online hos ZENZO. Alle deres containerskjulere er udviklet med henblik på at skabe kvalitetsløsninger til offentligheden, der kan tåle høj trafik. Bestil funktionelle affaldsskjulere og andre miljøløsninger på zenzo.dk, der har mange erfaringer med at hjælpe den offentlige sektor her i Danmark. Der er en rig mængde containerskjulere i forskellige designs, som passer til enhver kommunes behov. Kontakt ZENZO, og få hurtig rådgivning om containerskjulere, nedgravede containere m.fl.

Der er ingen, der formår at levere den samme kvalitet og service til offentligheden som ZENZO, når det kommer til affaldshåndtering og inventar til byrummet. Se de forskellige affaldsskjulere og containerskjulere på zenzo.dk. Bestil også bord-bænkesæt og andet i møbler og inventar til byrummet. Det er også en leverandør, der hjælper i forhold til betonprojektor, betonmøbler, terrorsikring, cykelparkering, rygerum, og askebægere til parker, pladser m.fl. Læs også om plantekummer og træmøbler til den offentlige sektor på hjemmesiden.