Udendørs affaldssortering og betonbænke via www.zenzo.dk

Handel & Erhverv

Det vil bl.a. være muligt at bestille betonbænke og alt inden for udendørs affaldssortering hos ZENZO, som også forhandler bioposer og rygeskur. Ja, uanset om du mangler inventar eller miljøvenlige løsninger til byrum eller erhverv, så kan de på zenzo.dk hjælpe med kompetente, professionelle løsninger.

Alu-, stål- og betonbænk hos ZENZO – inventar til byrum

Hvis du kigger efter betonbænke eller andet byrumsinventar, finder du nogle smukke designs og farvekombinationer på zenzo.dk. Vælg også en betonbænk med elementer af træ. Hvis du ønsker en kombination med stål eller alu, vil de også være i stand til at vejlede og servicere dig med moderne bænkeløsninger. En betonbænk er ret standard i de forskellige byrum i DK. Dog er det væsentligt at kigge efter modeller, som tager byens design i betragtning. Hvilke krav har du til en betonbænk? Få mere viden om forskellige løsninger på zenzo.dk, og vælg bl.a. imellem podium betonbænke samt cirkulære modeller eller andre former. Udvalget kan også tilpasses særlige krav. Kontakt ZENZO for at høre mere om bænke i beton til dit projekt.

Vil du have moderne løsninger i udendørs affaldssortering?

Udover byrumsinventar, så har ZENZO også slået stærkt på miljøforbedring og løsninger dertil. De hjælper danske kommuner med at opretholde nye krav til udendørs affaldssortering. Det vil være muligt at finde mange typer udendørs affaldssortering på zenzo.dk, hvor der er rigtig gode kvalitetsløsninger blandt kataloget. Der er heldigvis blevet et større fokus på at sortere vores affald, og der er mange nye tiltag i vente i forhold til sortering af skraldet. Hos ZENZO har de alt fra intelligente systemer til nedgravede løsninger i affaldssortering. Bestil nedgravede containere og affaldsløsninger i galvaniseret stål. Der sælges bl.a. muligheder til strand, park mv., hvis man klikker ind på zenzo.dk, som tilbyder store og små muligheder i materialer som plast og stål. Det er vigtigt at have en moderne kvalitetsløsning, der sikrer borgerne i din kommune eller medarbejderne i din virksomhed de bedste forudsætninger for udendørs affaldssortering.