Alt i foder hos Fodergrossisten.dk, såsom levende agn og hestekød på frost

Hobby

Du finder alverdens former for dyrefoder i højeste kvalitet hos www.fodergrossisten.dk. På den overskuelige hjemmeside kan du nemt finde rundt mellem de forskellige sortimenter og kategorier af foder til forskellige husdyr, vilde dyr i zoologisk have og det derimellem. Tøv derfor ikke med at gå på udkig hos Fodergrossisten.dk, hvis du ønsker det bedste af det bedste til dine dyr, hvad enten det er i form af levende agn, hestekød på frost, kornprodukter eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange her, hvor du får den bedste og mest specialiserede service.

Levende agn til fiskeri eller fodring af krybdyr

Der findes flere forskellige dyr, der hellere end gerne spiser levende agn. Derfor finder du et imponerende og varieret udvalg af netop levende agn hos Fodergrossisten.dk, som du kan tage et kig på. Levende agn er en overordnet kategori over madding, som indeholder bl.a. orm og græshopper. Med andre ord er du sikker på at finde den form for agn eller madding, som du har brug for, når du handler her. Levende agn er både velegnet i forbindelse med fiskeri, hvor du gerne vil være sikker på at få bid, men kan også bruges til forskellige typer af husdyr, særligt krybdyr. Tag selv et kig rundt i udvalget af levende agn, og tøv ikke med at spørge efter en bestemt slags, hvis du ikke kan finde den. Her gør de deres bedste for at leve op til dine og dit dyrs ønsker.

Fodr dit rovdyr med hestekød på frost

Skal du fodre et større rovdyr, er det vigtigt at have det rigtige foder på lager. Derfor forhandler Fodergrossisten.dk flere forskellige typer af større stykker kød til kødædere. Hestekød på frost er en af disse typer kød, du finder på den alsidige side. Med hestekød på frost i flere forskellige udskæringer og mængder, har du rig mulighed for at bestille det hjem, du har brug for. Du kan både bestille hestekød på frost med og uden ben og skind alt efter hvilket dyr, der skal have det, og hvad der passer bedst hertil. Læs nærmere om den enkelte type af hestekød på frost inden du køber det, så du er sikker på at bestille det rette kød hjem til at fodre dine rovdyr. 

Der er ikke den form for foder til dyr, du ikke finder hos Fodergrossisten.dk. Her er de eksperter indenfor området, hvorfor de både forhandler foder til små og store dyr med forskellige behov for næring og mængde af føde.