Godt sortiment af praktiske Posca tusser og Silk Clay til sjov leg hos CCHobby

Hobby

CC Hobby har et enormt udvalg af hobbyartikler til gode priser. Du kan bl.a. finde Posca tusser og Silk Clay i butikken, som du kan læse lidt mere om her.

Posca tusser

Hos CC Hobby kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige slags tegneredskaber til at tegne og male både på papir og andre materialer. Hvis du skal bruge tusser, som kan tegne på nærmest hvad som helst, så køb Posca tusser. De er populære iblandt bl.a. graffitimalere, fordi de kan tegne på fx mursten, beton, glas, plastik, metal og mange andre materialer. Du kan bruge dem til mange sjove ting derhjemme, fx hvis du har lyst til at dekorere og udsmykke dine potteplanter, dit tøjskab, en væg i børneværelset eller vinduerne så er Posca tusser svaret. De er lette at bruge og kommer i en enorm vifte af smukke farver. Du kan købe dem i sæt eller enkeltvis på www.cchobby.dk, så hvis du skal have mange farver på en gang, så kan du købe et sæt, men hvis du skal bruge en enkelt til et bestemt formål, så kan du også det.

Super sjovt Silk Clay til formgivning

Hos CC Hobby kan du finde hobbyartikler til både tegning, maling, smykkemageri, klip og klistre, tekstilarbejde samt formning og støbning. De sælger bl.a. det populære Silk Clay, som er et super materiale til formgivning. Den sjove skumagtige masse er let at forme til figurer, da den holder sig selv, men er let formbar. Silk Clay sviner ikke, klistrer ikke og smitter ikke af. Det er ikke usundt for hænderne og super let for børn at lege med, for de kan let lave nogle super sjove og smukke figurer. Der er mange forskellige farver, og du kan bl.a. farverne efter lyst og behov, og desuden kan du købe flot tilbehør til finish af dine figurer, bl.a. øjne osv. Silk Clay er super sjovt at lege med for både børn og andre kreative sjæle, for det giver lynhurtigt nogle smukke resultater og så sviner det slet ikke. Læs mere på cchobby.dk.