Stort og kvalitetsdygtigt udvalg af børnekufferter og mavetasker

Børn & Unge

Shop kufferter og kuffertsæt hos CarrieAlong, som har inkluderet et stort udvalg. De sælger også mavetasker og børnekufferter, du kan læse mere om i denne artikel. På carriealong.dk kan du hoppe direkte til udvalget fra de mange anerkendte mærker af.

Køb en CarrieAlong mavetaske

En mavetaske er en smart accessory til ferien. Denne lille bæltetaske, som man binder rundt om maven, kan beskytte dine ejendele bedre, så du kan opleve feriedestinationen med mere tryghed. Det er selvfølgelig også et mode-item, og hos CarrieAlong kan du købe sikre mavetasker i flotte design. Vælg bæltetasker i flere farver fra Eastpak, og køb også Pacsafe mavetasker, der 100 % er designet for at tilbyde sikkerhed. CarrieAlong har også valgt at inkludere nogle forskellige Pacsafe pengekatte i dette udvalg. Bestil en mavetaske fra Pacsafe eller Eastpak allerede nu, og bliv klar til den næste ferie, uanset hvor hen i verden du skal.

Børnekuffert med sødt motiv – Bestil på carriealong.dk

Shop flotte børnekufferter hos CarrieAlong, der tilbyder kufferter til børn med flotte motiver. En børnekuffert er lidt sjovere at have for barnet. De fleste børn elsker at have en lille, flot kuffert og meget gerne med et motiv. Vælg f.eks. en børnekuffert med mariehøns på www.carriealong.dk, som også har et håndtag, der er praktisk for børn. Du kan læse mere om børnekuffert modellerne online.

Er det så småt ved at være tid til, at du skal på ferie? Kufferterne kan du med fordel købe hos CarrieAlong, der udover børnekufferter, som nævnt i artiklen her, også sælger business trolleys og kuffertsæt både som hardcase og softcase. Mavetasker er praktiske, når man vandrer rundt i storbyen og ikke vil bekymre sig om talentfulde tasketyve. En bæltetaske fra mærker som Pacsafe og Eastpak er nemlig langt sværere at stjæle. Uanset hvad du gør, så undgå for alt i verden at have din pung i din baglomme! Se også det store kuffert restsalg på carriealong.dk, og køb kabinekufferter, accessories og meget andre nemt og bekvemt online.