Hos Legebyen.dk finder du Rasmus Klump-spil og Scrunch-legetøj

Børn & Unge

Legebyen.dk har et stort udvalg af spil og legetøj fra mange forskellige producenter og mærker. læs bl.a. her om Rasmus Klump-spil og om Scrunch-legetøj.

Børn vil hygge sig med Rasmus Klump-spil

Rasmus Klump er en tegneseriefigur, som blev udviklet af et dansk par, som blev et kæmpe hit for et par årtier siden og som stadig er en kendt figur for de fleste børn. Rasmus Klump er en bjørn, der en dag beslutter sig for at bygge sig eget sejlskib for at kunne tage på eventyr med sine gode venner, pelikanen Pelle, pingvinen Pingo, søløven Skipper Skæg og skildpadden Pilskadden. I dag er forældrene til Rasmus Klump ikke længere levende, så der bliver ikke produceret flere originale tegneserier, men til gengæld findes der spændende Rasmus Klump-spil som f.eks. billedlotteri, som du kan finde på Legebyen.dk. Rasmus Klump-spil er ofte legespil, der lærer de små børn om f.eks. tal, stavning, alfabetet eller om at huske. Der findes mange gode spil i sortimentet på www.legebyen.dk og hvis du søger et gode spil til de mindre børn, så vil Rasmus Klump-spil måske være lige noget for dig.

På stranden vil børn hygge sig med Scrunch-legetøj

Hos Legebyen.dk kan du også finde udendørs legetøj som f.eks. Scrunch-legetøj til strandturen. Scrunch blev opfundet, da to engelske mødre var på ferie i Thailand og blev opmærksomme på, hvor irriterende det var at skulle efterlade alt strandlegetøjet på hotellet, da det fyldte for meget til at kunne komme med hjem. De opfandt derfor Scrunch-legetøjet, som er lavet i blød silikone og derfor kan foldes sammen og på den måde fylde langt mindre i en taske. Der findes mange slags legetøj fra Scrunch, bl.a. spande, skovle, sandforme og vandkander. Det hele kan foldes sammen og pakkes ned, da det er lavet i blød silikone, som desuden er super holdbart. Hvis du søger smart og bæredygtigt strandlegetøj, så kan du finde et stort udvalg af Scrunch-legetøj på hjemmesiden. Der vil du også finde både indendørs og udendørs legetøj til børn i alle aldre. De sjove sandformer og spande er oplagte til at bygge sandslotte.