Billige German Pellets og Task træpiller hos Lakoda

Handel & Erhverv

Lakoda forhandler træpiller til ekstra stærke priser fra en række prominente mærker som German Pellets og Task, du kan læse om her, men også leverandører som Barlinek og Lava, som du kan læse mere om på lakoda.dk. Vælg, om du vil afhente i Tyskland eller i Danmark.

German Pellets – Køb dem billigt på www.lakoda.dk

Køb 6 mm og 8 mm German Pellets træpiller hos Lakoda med en skyhøj brændværdi og et særdeles lavt indhold af aske og fugt. Dette betyder en usædvanlig god kvalitet, og derfor ender flere danskere med at købe German Pellets år efter år. Hvis man vil spare lidt ekstra på mærket, skal man afhente i Tyskland. Hos vores naboer er momsen lavere, hvilket betyder besparelser på træpillerne fra German Pellets. Du kan både afhente 6 mm og 8 mm poser i Danmark og i Tyskland. Lokationen i Danmark er lige syd for Århus. Lakoda stiller gerne en trailer til rådighed, så du kan have nok med til hele vinteren. Køb 8 mm og 6 mm German Pellets piller i træ online på www.lakoda.dk til konkurrencedygtige priser.

Task piller i træ – Afhent i Tyskland og i Danmark

Et andet mærke, du også finder på lakoda.dk, er Task, som også står bag nogle førsteklasses piller. Task træpiller er lig med premium kvalitet, som man ikke vil fortryde købet af. En del kunder vælger Task træpiller pga. kvaliteten, imens andre vælger pillerne pga. miljøet. De fleste vælger at købe disse kvalitetsfulde træpiller pga. prisen hos Lakoda. Køb CO2 neutrale Task træpiller til meget gode priser. Disse fås også som 6 mm og 8 mm i poser af 15 kg og 25 kg. Disse billige piller af træ kan afhentes både i Tyskland og i Danmark.

Køb miljøvenlige Task træpiller på www.lakoda.dk, eller bestil German Pellets med meget lav fugtighed og en særdeles god brændværdi. Lakoda har nogle af de bedste priser på piller, og du kan også købe billige træbriketter online på hjemmesiden.