BOARD OFFICET er en bestyrelsesportal for bestyrelsesarbejde der tilbyder online bestyrelsesuddannelser m.m.

Handel & Erhverv

BOARD OFFICE™ er en bestyrelsesportal, som kan gøre dit bestyrelsesarbejde lettere og sætte dig i kontakt med andre bestyrelsesmedlemmer.

Bestyrelsesportal der er nem at bruge

BOARD OFFICE™ er en professionel og brugervenlig bestyrelsesportal, som samler bestyrelsesmedlemmer fra hele landet. Det er faktisk landets største bestyrelsesplatform, og den er anbefalet og eksklusivt benyttet af Danske Advokater. Den tilbyder bl.a. online bestyrelsesuddannelser i både offentlig og privat bestyrelse, og på den måde kan du skærpe dine evner og udvikle din handlekraft og din sans for beslutninger. De forskellige uddannelser er udviklet at nogle af de mest betydningsfulde aktører i det danske bestyrelsesliv, og det er en unik mulighed for at lære af de bedste. Der er forskellige super gode fordele ved portalen, og det er også en måde at gøre sig synlig over for andre bestyrelsesmedlemmer, som måske leder efter kollegaer til at udfylde en ledig post i ny og næ. Hvis du gerne vil booste din karriere, så er det på denne bestyrelsesportal, du skal logge ind. Der er mange forskellige fordele på siden, som samler de bedste af de bedste.

Portal for bestyrelsesarbejde

BOARD OFFICE™ er Danmarks største portal for bestyrelsesarbejde, og den samler bestyrelsesmedlemmer fra hele landet. Der er mange forskellige fordele ved at være medlem, for udover at man får adgang til de mange timers online undervisning og bestyrelsesuddannelse, så er der også en professionel mappestruktur, som kan være uundværlig i det daglige bestyrelsesarbejde og som helt sikkert vil gøre dig arbejde lettere, når du skal holde styr på alle papirerne og dokumenterne, som du skal arbejde med. Som bestyrelsesportal er board-office.dk helt genial, for den samler virkelig spidserne, og det er et godt sted at være synlig, hvis man leder efter ledige bestyrelsesposter og mere bestyrelsesarbejde. Den er brugervenlig og let at forstå, og du kan downloade en 7 dages gratis demo på hjemmesiden, som du kan bruge til at finde ud af, om det er noget for dig. Det kan i hvert fald anbefales, hvis du leder efter erfaringsudveksling og et netværk inden for dansk bestyrelse.