Crowdlending – Grønne investeringer hos Crowdton er en fornuftig mulighed

Handel & Erhverv

Der er kommet en ny mulighed: Crowdlending. Det er en god måde at risikosprede ens investerede formue. Denne nye investeringsplatform går også på at være grøn, fordi selve produktet er solcelleparker, som du låner ud til i fællesskab med andre investorer på www.crowdton.com.

En grøn investering for vores alles fremtid

Det giver god mening at tænke bæredygtigt med ens formue. En grøn investering er ikke blot en måde at investere med hjertet, men det er faktisk også noget af det med mest potentiale for at sikre dig et godt afkast. Crowdton gør det nemt at investere grønt for selv små beløber, så nu kan alle danskere uanset indkomst have mulighed for at se deres formue vokse. Vi er som et land begyndt at tænke mere grønt, og der har simpelthen manglet gode, grønne investeringsmuligheder førhen. Dengang var det kun muligt for professionelle eller private med en meget stor pengepung at investere i solceller og bæredygtig energi. Det har heldigvis ændret sig. Læs mere om fordelen med en grøn investering på crowdton.com, hvor klimamål og personlig økonomi mødes.

Ønsker du at vide mere om crowdlending?

Crowdlending i miljøvenlige projekter er oplagt for mange typer af kunder. Mange benytter crowdlending til diversificering, mens andre bruger det som den eneste investering. Har du investeret nogle penge i aktier, men er du ikke helt tryg ved verdenssituationen og markedet? Så bør du overveje, om ikke risikospredning kan få dig til at sove lidt mere trygt om aftenen. Crowdlending er ikke komplet risikofrit, men det er forbundet med væsentligt mindre risici end aktier. Du kommer ikke til at skulle frygte den evigt hoppende kurs, da afkastet er fast. Det er især en af grundene til, at så mange danskere har vist større interesse i crowdlending.

Crowdton tilbyder crowdlending til danskere, som vil undgå negative renter, eller som bare vil placere lidt af lønchecken på noget, som giver et fast afkast. På www.crowdton.com er det nemt at komme i gang med grønne investeringer.