Køb glo hygiejnebind og trusseindlæg samt vegansk tørshampoo fra Puremetics hos SkinStyle

Skønhedsprodukter

Hos SkinStyle er der altid en masse muligheder, for at shoppe gode og lækre hudplejeprodukter og meget andet. Det brede sortiment byder bl.a. på glo hygiejnebind og trusseindlæg, samt en række forskellige produkter fra Puremetics.

Glo hygiejnebind og trusseindlæg

SkinStyle er udbyder af en lang række bæredygtige produkter, herunder glo hygiejnebind og trusseindlæg. Produkterne fra Glo har som mission at skabe nogle lækre og miljøvenlige produkter, til kvinder. De gode bæredygtige Glo hygiejnebind og trusseindlæg som findes hos SkinStyle, er fremstillet på organisk bambus, bomuld og ren række andre ingredienser, der skaber de lækre produkter. Ligeledes som indholdet, er indpakningen af glo hygiejnebind og trusseindlæg også fremstillet på miljøvenlig vis, så der er tænkt over enhver detalje. Her er indpakningen lavet af majsstivelse og farvet af vegetabilske farvestoffer og æsken er lavet af genbrugspapir. Dog anbefales det ligesom med normale bind og indlæg, at disse ikke skylles ud i toilettet. Klik ind på skinstyle.dk og find de bedste produkter til dine behov.

Vegansk tørshampoo fra Puremetics

SkinStyle tilbyder også et bredt udvalg af gode produkter fra Puremetics. Puremetics fremstiller 100 % vegansk tørshampoo, som fås til både mørkt og lyst hår. Tuberne fra Puremetics er fremstillet af zero waste paprør, og er derfor fremstillet på miljøvenlig vis. Med den lækre tørshampoo fra Puremetics, kan man sikkert undvære at vaske sit hår med shampoo dagligt, da det holder det frisk og fugtigt, i de dage man ikke vasker håret. Puremetics tørshampooen er med til at få dit hår til at se nyvasket ud, samtidig med at håret får en naturlig og dejlig duft. Tørshampooen fås i forskellige varianter, alt efter hvilken duft man kan lide. Besøg SkinStyle på skinstyle.dk og find de bedste produkter til dine behov og ønsker.

Besøg SkinStyle allerede i dag, hvis du er på udkig efter bæredygtige produkter, i høj kvalitet.