DC-Supply: Alt i containere og tilbehør som en container med bad og container låse

Handel & Erhverv

DC-Supply er eksperter i containere og deres alsidige potentialer for anvendelse. Læs mere her om en container med bad samt om container låse.

Lej eller køb en container med bad i forbindelse med renovering

Når større boligbyggerier skal renoveres eller ombygges, så skal beboerne genhuses, og gerne i lokalområdet. Der findes flere løsninger, men ofte bruges der mobile enheder som fx beboelsescontainere, som yder høj komfort og nem og hurtigt tilslutning til vand og el. DC-Supply både lejer og sælger beboelsescontainere til alverdens formål: både permanente og midlertidige. De laver specialløsninger såvel som standardmodeller på deres værksted, og du kan helt sikkert finde en løsning i samarbejde med dem. Søger du fx en container med bad til en sådan genhusning, så har de også flere forskellige modeller. En container med bad kan også være praktisk til en festival eller et event, hvor der er overnatning. Når saniteten skal stilles op, så er containere med bad geniale, da det er helt færdige løsninger, der fragtes i ét stykke, således at de ikke skal monteres etc. De skal bare tilsluttes vand, og så er er bruserne klar til at blive brugt.

Container låse der garanterer dig optimal sikkerhed

Når du har en container til fx opbevaring, beboelse eller ophold, så skal der en god lås til. DC-Supply er eksperter i at ombygge containere til alverdens formål, men også i at sikre dem. Med en god container lås er der styr på sikkerheden, og du kan trygt efterlade din container låst. Der findes forskellige container låse i deres sortiment, og hvis du bestiller en container, kan de montere låsen på deres værksted. Hvis du allerede har containeren, men blot skal bruge låsen, så findes der flere modeller, der er ret lette at montere – nogle skal man endda ikke bruge værktøj for at montere. Du kan finde forskellige container låse i butikken, som har op til forsikringsklasse 5, hvilket er den højeste sikring. Der findes mange måder at sikre sig på, man det er bedst med container låse, der er lavet til formålet. Se det store udvalg på deres hjemmeside dc-supply.dk.